Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2006-12-13

Συνέντευξη Βεζυρτζή - Οικονομίδη

"Ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει χάρες, απαιτεί" δήλωσε χτες ο πρόεδρος Ν. Βεζυρτζής σε συνέντευξη τύπου που έδωσε μαζί με τον Λάκη Οικονομίδη.

Και απαιτεί να μειωθούν ή να εξαλειφθούν οι προσαυξήσεις στα "πρωτογενή" χρέη που εκτοξεύουν το χρεός από 13-14 εκ € σε 25 εκ €.

Αν σκεφτεί κανείς τι έχει γίνει σε άλλες ομάδες (ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, Πανιώνιο κλπ) δεν είναι υπερβολικό αυτό που λέει ο πρόεδρος. έριξε και τη σχετική μπηχτή στο Ντέμη. "Μιλάνε για μοντέλο Ντέμη. Και μένα αν μου χαρίσουνε τα χρέη, 50 μοντέλα διοίκησης θα κάνω." Και δεν έχει άδικο. Ο Ντέμης έγινε μάγκας με την υπαγωγή στο άρθρο 44. Και τώρα πουλάει μαγκιά με το να λέει ότι κατέβασε τα χρέη της ΑΕΚ.

Όλο το περιεχόμενο της συνέντευξης Βεζυρτζή - Οικονομίδη εδώ από το Ράδιο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ.

Πάντως η αλήθεια είναι, ότι αν δεν μάθουμε ποιο είναι το χρέος της ομάδας, δεν πρόκειται να έρθει επενδυτής στην Τούμπα ούτε για καφέ. Αν καταφέρει η τωρινή διοίκηση (για την προηγούμενη δεν μιλάμε) να κάνει διακανονισμό με το κράτος για τις προσαυξήσεις των προστίμων-χρεών, τότε η πιθανότητα να έρθει κάποιος μεγαλώνει.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ΠΟΙΟΣ θα έρθει.

Αν έρθει κάποιος πρέπει να είναι όνομα επιφανές και με χρήμα. Και όχι τίποτα άσχετος ασφαλιστάκος και τρέχουμε πάλι.

Αλλιώς πρέπει να πάμε σε άλλα μοντέλα. Πολυμετοχικότητα, δηλαδή πολλοί επενδυτές και ο κόσμος μαζί.

Σε πρώτη φάση πρέπει να στηριχτεί η τωρινή διοίκηση και η ομάδα, άσχετα αν η τελευταία μας ξενέρωσε χοντρά τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: