Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-01-03

Μεταγραφικά και άλλα

Περίοδος μεταγραφών και έχω βαρεθεί να ακούω μ_λ_κίες.

Ακούω και διαβάζω για ένα σωρό βραζιλιάνους που έρχονται στον ΠΑΟΚ, ακούω ότι ο Γ.Χ. θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για να κλείσει την καριέρα του, ότι προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε τον Χαραλαμπίδη και ένα σωρό άλλα.

Να τα δούμε με τη σειρά:

Ο Γκουερίνο, λέει, πρότεινε κάτι βραζιλιάνους στον ΠΑΟΚ. Τους περισσότερους από αυτούς δεν τους ξέρουν ούτε οι μάνες τους, αλλά "είναι καλοί και οικονομικοί". Τώρα τι θα πει αυτό δεν το κατάλαβα. Ο ένας που δοκιμάστηκε στο φιλικό 1-1 με τον Πανσερραϊκό δεν άφησε σπουδαίες εντυπώσεις, έχει χάλια φυσική κατάσταση, αλλά θα αποκτηθεί (!!!) για να δωθεί δανεικός σε μικρότερη ομάδα. Ο άλλος είναι γυρολόγος, έχει γυρίσει 8000 ομάδες και δεν στέριωσε πουθενά. (Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα και σε κανέναν;;;) Μόνο η περίπτωση Καβιεντες φαίνεται ψιλοσοβαρή, αλλά προσωπικά αμφιβάλλω για το αν η υπόθεση θα προχωρήσει.

Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης θέλει να φύγει από τον Ηρακλή ήδη από τωρα (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι ούτως ή άλλως) για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να κλείσει την καριέρα του εδώ όπου έπαιξε αντικειμενικά και την καλύτερη μπάλα. Στον Ηρακλή δεν θέλουν να τον αφήσουν και προβλέπεται σίριαλ. Και πως να τον αφήσουν αφού μετά την πώληση Επαλέ είναι ο τελευταίος ποιοτικός παίκτης που τους έμεινε.

Αναρωτιέμαι βέβαια το εξής: με τον ΠΑΟΚ τι συζητήσεις έχουν γίνει; Για τι όρους συμβολαίου μιλάμε και για τι λεφτά;

Και επιπλέον έχουμε και το εξής: εν όψει πιθανής επιστροφής Γ.Χ. ο ΠΑΟΚ φέρεται να θέλει να ξεφορτωθεί τον Χαραλαμπίδη! Τώρα τι λογική είναι αυτή που φέρνει έναν παίκτη που θέλει να κλείσει την καριέρα του και διώχνει ένα κατά πολύ νεότερο (που μάλιστα μόλις ήρθε ως σπουδαίο αντάλλαγμα) δεν κατάλαβα.

Όπως έγραφα και τις προάλλες ο Μπίδης είναι το μόνο αντάλλαγμα στο ξεπούλημα Σαλπιγγίδη που φαίνεται να μας βγαίνει. Γιατί τόση σπουδή να τον δώσουμε ρε παιδιά;


Δεν υπάρχουν σχόλια: