Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-01-17

Μόνο η νίκη μετράει

Σήμερα στις 19.00 είναι το παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΠΑΟ στην Τούμπα.

Εμείς ερχόμαστε απ' το στραπάτσο και την απαράδεκτη εμφάνιση με τον Ηρακλή, ο βάζελος έρχεται από το άνετο 0-4 επί του Ιωνικού.

Αυτά λίγη σημασία έχουν. Στο ματς με τη γριά πήγαμε με κεκτημένη ταχύτητα από το 2-0 επί της ΑΕΚ και καταφέραμε να χάσουμε με τα χέρια κατεβασμένα.

Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι.

Τι περιμένω από αυτό το ματς λοιπόν;

- Να γεμίσει η Τούμπα. Τετάρτη σήμερα, η αγορά κλειστή, ο καιρός καλός άρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
- Να βάλει η ομάδα τη μπάλα κάτω και να προσπαθήσει να κάνει παιχνίδι. Με γιόμες από τη μεγάλη περιοχή μας στο πουθενά δεν έχουμε καμιά τύχη.
- Να δείξει ο ΠΑΟΚ πάθος και μαχητικότητα όπως με την ΑΕΚ και όχι νωθρότητα και βαριεστημάρα όπως με τον Ηρακλή.
- Να αντιληφθούν άπαντες ότι το κύπελλο είναι ένας θεσμός που βολεύει τον ΠΑΟΚ, ένας θεσμός που μπορεί να μας προσφέρει διάκριση. Άρα η στάση ολονών μας πρέπει να είναι η αντίστοιχη, ξεκινώντας από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και καταλήγοντας σε όλους εμάς που θα πάμε να στηρίξουμε την ομάδα.
- Να μην φοβηθούμε το παιχνίδι. Σίγουρα ο ΠΑΟ είναι μεγάλος αντίπαλος, αλλά ο φετινός ΠΑΟ δεν φοβίζει κανέναν. Εδώ η Καλαμαριά τον κοίταξε στα μάτια, εμείς δεν θα μπορέσουμε;
- Διαιτησία 50-50. Μην ξεχνάμε τη βοήθεια που πήρε ο βάζελος στην παράταση με την Καλαμαριά και το πεντακάθαρο πέναλτυ που δεν σφυρίχτηκε υπέρ της Καλαμαριάς.
- Να μην ασχοληθεί κανένας με το Σαλπιγγίδη. Άσχετα με το τι θεωρεί ο καθένας μας για τη στάση του το καλοκαίρι και τη μεταγγραφή-ξεπούλημα στο βάζελο, στο επίκεντρο απόψε είναι το αγωνιστικό κομμάτι και το πως θα κερδίσουμε το βάζελο και όχι ο Σαλπιγγίδης. Το να ασχοληθεί η εξέδρα με τον Σαλπιγγίδη είναι επιζήμιο για την ομάδα μας και μας ρεζιλεύει σαν λαό και πόλη.

Τέλος περιμένω και απαιτώ νίκη και μόνο νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι σαν ήττα και δεν βολεύει την ομάδα μας.

Οι προϋποθέσεις υπάρχουν: η ομάδα κατεβαίνει πλήρης, ο βάζελος θα έχει απουσίες αρκετές, ο κόσμος θα είναι εκεί. Μένει η ομάδα να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος της περίστασης.

Μπορεί;


Δεν υπάρχουν σχόλια: