Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-01-23

Μπίδης και Βούκοτιτς τέλος

Έλεγα τις προάλλες στα Μεταγραφικά και άλλα ότι ο ΠΑΟΚ φέρεται να θέλει να ξεφορτωθεί τον Μπίδη και ότι δεν καταλαβαίνω τι λογική είναι αυτή που φέρνει στον ΠΑΟΚ έναν παίκτη που θέλει να κλείσει την καριέρα του (Γ.Χ.) και διώχνει ένα κατά πολύ νεότερο (Χαραλαμπίδη). Στους τελευταίους αγώνες δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν έπαιζε ο Μπίδης στην αρχική ενδεκάδα, όπως και δεν κατάλαβα γιατί την Κυριακή με το γαύρο μπήκε πρώτα ο Γ.Χ. και μετά ο Μπίδης.

Χτες ήρθε η απάντηση σε όλα αυτά, την οποία μάθαμε δια στόματος Κ. Μπότου που είναι και ο μάνατζερ του Μπίδη.

Ο παίκτης λοιπόν ζήτησε ήδη πριν 1,5 μήνα να του πληρωθούν τα δεδουλευμένα (80.000 €) και να γυρίσει στο βάζελο. Αλλιώς θα έκανε προσφυγή. Η διοίκηση προτίμησε την λιγότερο επώδυνη λύση και απ' ότι είπε χτες ο Μπότος, ο Μπίδης πιθανόν ήδη σήμερα θα γυρίσει στο βάζελο.

Έτσι λοιπόν ο μοναδικός παίκτης που ήρθε στον ΠΑΟΚ σαν αντάλλαγμα για το ξεπούλημα Σαλπιγγίδη που μπορούσε να μας βγει και να προσφέρει, φεύγει. Από τα "σπουδαία ανταλλάγματα" που κανόνισε ο γούμενας, τα οποία υποτίθεται ότι ήταν και πληρωμένα από το βάζελο, μας έμεινε μόνο ο Τόργκελε... Τελικά ούτε "σπουδαία" ήταν, ούτε πληρωμένα. Μπράβο σας κε γούμενα...

Και έτσι κλείνει το παζλ και καταλαβαίνουμε όλοι γιατί επέστρεψε ο Γ.Χ.

Επιπλέον χτες η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Βούκοτιτς. Ο κος Βούκοτιτς χρεώθηκε τελικά τις ήττες από Ηρακλή και γαύρο και θα αντικατασταθεί από τον Γιώργο Παράσχο. Ο Παράσχος θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο Τετάρτη 24-01-2007.


Φωτογραφία από το metropolisradio.gr

Γνωστός ο Παράσχος, εγνωσμένης αξίας και αναμφισβήτητα γνώστης του αντικειμένου. Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τη σπουδή με την οποία εκπαραθυρώθηκε ο Βούκοτιτς.

Δηλαδή φταίει ο Βούκοτιτς που χάσαμε από το γαύρο; Ή φταίει ο Βούκοτιτς που στο ματς με τη γριά οι παίκτες έδειξαν αδιαφορία και βαριεστημάρα;

Δεν λέω, εξαιρετικός προπονητής ο Παράσχος, αλλά φοβάμαι μην "καεί" ως το τέλος της χρονιάς. Μιας χρονιάς που όπως φαίνεται πάει περίπατο ούτως ή άλλως. Θα προτιμούσα να αναλάβει τον Ιούνιο, να κάνει και την προετοιμασία της ομάδας, να εισηγηθεί τις μεταγραφές που θέλει και να κοουτσάρει την ομάδα για όλη την επόμενη χρονιά. Και όχι να χρεωθεί τα όποια στραβοπατήματα ως το τέλος και να ξεκινήσει τη νέα χρονιά ήδη φθαρμένος.

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν προπονητή που έρχεται τέλη Ιανουαρίου ως τρίτος προπονητής, που δεν έχει κάνει την προετοιμασία της ομάδας (ούτε καν τη μίνι προετοιμασία των εορτών), που δεν έχει εισηγηθεί τις μεταγραφές του Ιανουαρίου; Και τι λογική είναι αυτή που αλλάζει τους προπονητές κάθε 10 αγωνιστικές;

Και αφού ήταν να ξηλωθεί ο Βούκοτιτς τι σκατά σχεδιασμό τον αφήσαν να κάνει και να φέρει παίκτες; Ή μήπως δεν τους έφερε αυτός;;;

2 σχόλια:

Angelito είπε...

Μόνοι τους ήρθαν οι νέοι παίκτες!:Ρ
Για να δούμε τι θα δούμε. Έχεις καμιά νεότερη πληροφορία για τα θέματα Σικαμπάλα - Χριστοδουλόπουλου?

DonEMO είπε...

Όχι για Σικαμπάλα - Χριστοδουλόπουλο δεν άκουσα τίποτα.

Αλλά μπορούμε να περιμένουμε σύντομα εξελίξεις. Και το λέω γιατί η διοίκηση απ' ότι φαίνεται, ότι κάνει το κάνει χωρίς να το πέρνει πρέφα κανείς.

Ή μήπως περίμενε κανείς χτες το πρωί τις εξελίξεις στα θέματα Μπίδη - Βουκ;

Πολύ έντονα ακούγεται το θέμα Καφέ. Εγώ δεν ξέρω τι να πω. Σιγά-σιγά θα μαζέψουμε την ομάδα του 2003...