Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-01-25

Δεν ψήνεται ο Καφές

Το σήριαλ με τον Παντελή Καφέ που μας απασχολεί τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι δεν θα καταλήξει σε συμφωνία ΠΑΟΚ και παίκτη.

Οι εφημερίδες και τα site μιλάνε για υψηλό κασέ του παίκτη και αναφέρουν ότι έχει κι άλλες προτάσεις απ' το εξωτερικό. Εφημερίδες των Αθηνών προσκείμενες στην ΑΕΚ γράφουν ότι ο παίκτης θα συμφωνήσει τελικά με την ΑΕΚ.

Το κασέ του παίκτη είναι όντως απαγορευτικό. Στο γαύρο έπαιρνε 450.000 € συν τα μπόνους, στο σύνολο γύρω στα 600.000 €. Ο ΠΑΟΚ μιλούσε για 200 - 250 χιλιάρικα. Ποσό το οποίο απέχει πολύ από τα 600 χιλιάρικα.

Λέγεται ότι ο παίκτης θα έρθει στον ΠΑΟΚ μόνο αν οι άλλες προτάσεις δεν τον ικανοποιήσουν. Και τότε φαντάζομαι ότι θα ακούσουμε τα γνωστά σάλια "ήμουν πάντα ΠΑΟΚτσης" και "ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου" και λοιπές μπούρδες. Και όλα αυτά από έναν παίκτη που ποτέ δεν αγάπησε και δεν αγαπήθηκε από την εξέδρα.

Τέλος πάντων. Εγώ θεωρώ ότι τα 200.000 € είναι απαγορευτικό ποσό για τον σημερινό ΠΑΟΚ και καλύτερα να μην έρθει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί δεν χωράει ένας τόσο ποιοτικός παίκτης στην ομάδα (μην τρελαθούμε), όσο γιατί το μπάτζετ της ομάδας υπό τις σημερινές συνθήκες δεν χωράει τέτοια ποσά. Και κυρίως το κλίμα στην ομάδα δεν χωρά έναν τόσο ακριβό παίκτη, που στο κάτω κάτω δεν είναι και "ΠΑΟΚάρας" όπως π.χ. ο Ζαγοράκης.

Και στο κάτω κάτω η τωρινή διοίκηση προσπαθεί να νοικοκοιρέψει τα οικονομικά της ΠΑΕ. Από που σκατά θα βρει τα 200 χιλιάρικα; Όταν για τον Κούτση και τα 30.000 € που του χρωστάμε κάνουμε διακανονισμό 4 δόσεων (5 τώρα, 5 μετά το ματς με βάζελο, 5 μετά το ματς με Άρη, 15 στο τέλος της χρονιάς). Και μη χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: