Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-02-28

Μην βαράτε τον Παράσχο!

Διαβάζω στα διάφορα ΠΑΟΚτσήδικα φόρουμ και ακούω απ' τους φίλους μου διαρκώς αρνητικά σχόλια, κριτική και γκρίνια για τον Παράσχο. Πολλή γκρίνια

Επειδή εγώ θεωρώ πολύ πρόωρο να κρίνω τον Παράσχο, θέλω μόνο να θυμήσω τι έλεγα όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψη Παράσχου ("Μπίδης και Βούκοτιτς τέλος"):

"Γνωστός ο Παράσχος, εγνωσμένης αξίας και αναμφισβήτητα γνώστης του αντικειμένου. Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τη σπουδή με την οποία εκπαραθυρώθηκε ο Βούκοτιτς.

Δηλαδή φταίει ο Βούκοτιτς που χάσαμε από το γαύρο; Ή φταίει ο Βούκοτιτς που στο ματς με τη γριά οι παίκτες έδειξαν αδιαφορία και βαριεστημάρα;

Δεν λέω, εξαιρετικός προπονητής ο Παράσχος, αλλά φοβάμαι μην "καεί" ως το τέλος της χρονιάς. Μιας χρονιάς που όπως φαίνεται πάει περίπατο ούτως ή άλλως. Θα προτιμούσα να αναλάβει τον Ιούνιο, να κάνει και την προετοιμασία της ομάδας, να εισηγηθεί τις μεταγραφές που θέλει και να κοουτσάρει την ομάδα για όλη την επόμενη χρονιά. Και όχι να χρεωθεί τα όποια στραβοπατήματα ως το τέλος και να ξεκινήσει τη νέα χρονιά ήδη φθαρμένος.

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν προπονητή που έρχεται τέλη Ιανουαρίου ως τρίτος προπονητής, που δεν έχει κάνει την προετοιμασία της ομάδας (ούτε καν τη μίνι προετοιμασία των εορτών), που δεν έχει εισηγηθεί τις μεταγραφές του Ιανουαρίου; Και τι λογική είναι αυτή που αλλάζει τους προπονητές κάθε 10 αγωνιστικές;"

Το ότι κάνει λάθη ο Παράσχος είναι σίγουρο. Αλλά το να του τα χρεώσουμε όλα και να τον αποκαλούμε Παράσχετο και Παραίσχος νομίζω πάει πολύ.

Άρα: Ας αφήσουμε τον Παράσχο να τελειώσει τη χρονιά, να εισηγηθεί μεταγραφές, να κάνει προετοιμασία, να μας παρουσιάσει την ομάδα _ΤΟΥ_ πλέον, να κάνει 10-15 αγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα και μετά ας τον βαρέσουμε και ας τον κράξουμε.

Αλλά όχι τώρα, ρε παιδιά, μην βαράτε τον Παράσχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: