Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-03-12

ΠΑΟΚ - Αιγάλεω 2-0: Χαλαράάάά

ΠΑΟΚ - Αιγάλεω 2-0

Ένα χαλαρό απογευματάκι πέρασε προχτές ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στο Αιγάλεω.

Το παιχνίδι κύλησε όπως φαντάζομαι να κυλάν τα παιχνίδια στην Τούμπα. Νωρίς νωρίς τα γκολ, κατά προτίμηση προβάδισμα με 2-3 τεμάχια στο ημίχρονο και χαλαροί ρυθμοί στο β' μέρος.

Με 2-0 λοιπόν στο α' μέρος, με σχετικά καλή και στρωτή μπαλίτσα, το β' μέρος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αν μάλιστα ο Τόργκελε κατάφερνε να βάλει επιτέλους ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται, τότε το τελικό σκορ θα είχε διευρυνθεί.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, το Αιγάλεω θεωρώ ότι ήταν πολύ κακό, αλλά δεν κρύφτηκε στο καβούκι του. Προσπάθησε να βγει μπροστά και να κάνει παιχνίδι, άσχετα αν δεν του βγήκε.

Στα αξιομνημόνευτα για μένα η πολύ καλή απόδοση Χαραλάμπους που συνδυάστηκε μάλιστα με γκολ. Μπορεί να τον έχω κράξει πολλάκις στο παρελθόν, αλλά αποδόσεις σαν του Σαββάτου πρέπει να τις εκθειάζουμε σε κάθε περίπτωση.

Καλός ήταν επίσης και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα κάτι τέτοιο είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς πόσο καταστροφική μπορεί να αποδειχτεί μια συμπεριφορά όπως αυτή που επέδειξε ο Χριστοδουλόπουλος φέτος. Λογική για μένα απ' την άλλη και η στήριξη Παράσχου στον παίκτη, παράλληλα με τη στήριξη απ' τη διοίκηση.

Αυτό που θεωρώ εντελώς παράλογο και γελοίο, είναι αυτό που δήλωσε ο Παράσχος σχετικά με τα πέναλτυ και ότι στόχος μας είναι στα επόμενα 5 παιχνίδια να κερδίσουμε 1 πέναλτυ.

Στόχος μας, Παράσχο, είναι να κερδίσουμε και τα 5 ματς με τις ομαδούλες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όχι να πάρουμε πέναλτυ.

Τέτοιες δηλώσεις γελοιοποιούν τον ΠΑΟΚ και τον βάζουν στο ρόλο του κακομαθημένου και κλαψιάρικου παιδιού. Εμείς ούτε κακομαθημένα είμαστε, ούτε κλαψιάρικα, κάθε άλλο μάλιστα.

Χαλαρά λοιπόν με Αιγάλεω, και πάμε τώρα να ρίξουμε και 2-3 μπαλάκια στο Ιωνικάκι να στρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: