Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-03-21

Κάλυψη στο Λάζαρο - Με τους άλλους τι γίνεται;;;

Κάλυψη στο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της. Κάνει έκκληση στα ΠΑΟΚτσίδικα αισθήματα του κόσμου και ζητάει ουσιαστικά να σταματήσουν οι γιούχες.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Στα πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας μας εμφανίζεται μία μερίδα των φιλάθλων μας, η οποία αποδοκιμάζει έντονα τον ποδοσφαιριστή μας Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Κάνουμε έκκληση στα παοκτσήδικα συναισθήματα των φιλάθλων αυτών και ζητάμε να λάβουν υπόψη τους το γεγονός ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, παρ' όλα τα λάθη στα οποία υπέπεσε και για τα οποία δημόσια ζήτησε συγγνώμη, είναι ένας νεαρός, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Εμείς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τον αγκαλιάσαμε από την αρχή και τον στηρίζουμε γιατί αποτελεί κεφάλαιο για την ΠΑΕ και το μέλλον του ανήκει.

Εκτιμούμε λοιπόν ότι του αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία.Ναι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία λέω εγώ.

Αλλά με ένα συγγνώμη που βγήκε και είπε δεν καλύπτεται η απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε, ούτε το "καλύτερα στην οικοδομή παρά στον ΠΑΟΚ", ούτε η ζημιά που έκανε ανοίγοντας το δρόμο για αντίστοιχες μελλοντικές κινήσεις από άλλους παίκτες. Ο παίκτης ήθελε να κυνηγήσει το όνειρο και να παίξει στη Λίβερπουλ που αποδεδειγμένα είχε ενδιαφερθεί. Με εμπάργκο και αποχή δεν γίνονται αυτά όμως. Αν είχε καθίσει σοβαρά με τη διοίκηση ίσως είχε καταφέρει κάτι. Το μόνο που κατάφερε με τη συμπεριφορά που επέδειξε ήταν να στρέψει τον κόσμο εναντίον του και να χάσει μια ολόκληρη χρονιά που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να εξελιχτεί.

Αυτά για το Χριστοδουλόπουλο. Εμένα προσωπικά λίγο με απασχολεί το συγκεκριμένο άτομο.

Αυτοί που με απασχολούν είναι οι άλλοι παίκτες, οι οποίοι προορίζονται να αποτελέσουν τον κορμό του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια:

Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Μπαλάφας, Μελίσσης, Μουμίν, Ηλιάδης κλπ.

Με αυτούς τι γίνεται;

Την προηγούμενη εβδομάδα οι φυλλάδες των Αθηνών βούιζαν ότι ο α πάει στο βάζελο, ο β στο χανούμι, 3 άλλους καλοβλέπει ο γαύρος κλπ. Και όλα με φόντο το μαύρο οικονομικό χάλι της ομάδας.

Αποκορύφωμα για μένα ήταν το πρωτοσέλιδο της Sportime του Σαββάτου που έλεγε ότι ο βάζελος ετοιμάζεται να πάρει το Φερνάντεζ. Στο σχετικό "ρεπορτάζ" έλεγε μάλιστα, ότι μπορεί να έχει μεγάλη ρήτρα το συμβόλαιό του, αλλά οι βάζελοι πιστεύουν ότι με 1 εκ. € θα καθαρίσουν το θέμα.

Χτες εδέησε να πάρει θέση και η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ με σχετική ανακοίνωση.


Oρισμένα δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων φέρουν τη σημερινή διοίκηση να διαπραγματεύεται την πώληση ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Επειδή αυτά τα κακόβουλα δημοσιεύματα έχουν ως στόχο να διχάσουν και να προκαλέσουν ζημία στην ομάδα μας, δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι "ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΩΛΕΙΤΑΙ".


Εγώ λέω το εξής:

Μην τολμήσει να δώσει κανείς κάποιον από αυτούς τους παίκτες! Και ειδικά σε ελληνική ομάδα! Αν έρθει σοβαρή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού τότε μόνο (και πάλι υπό συνθήκες) μπορεί να γίνει κουβέντα.

ΟΧΙ άλλες "περήφανες" πωλήσεις-ξεπουλήματα!

Βεζυρτζή έτσι και ξεπουληθεί κάποιος παίκτης να ξέρεις ότι θα χάσεις ότι έχεις προσπαθήσει να κτίσεις τους τελευταίους μήνες. Θα χάσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου, θα χάσεις και το εγχείρημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με τη συμμετοχή του κόσμου, θα χάσεις τον κόσμο που με τόσο κόπο ξαναέφερες στην Τούμπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: