Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-03-28

Ελλάς - Μάλτα: Ξέσπασμα ή ρόμπες

Ελλάς - Μάλτα σήμερα στις 2030 για τα προκριματικά του Euro 2008.

Το παιχνίδι προσφέρεται για να ξεσπάσουμε σε έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο και να του καρφώσουμε 3-4 τεμάχια.

Βέβαια αν δεν προσέξουμε, προσφέρεται το ίδιο καλά και για να ξαναγίνουμε ρόμπες. Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχουμε κερδίσει ΠΟΤΕ τη Μάλτα στη Βαλέτα, καταλαβαίνει πόσο πιθανό είναι να γίνουμε ρεζίλι.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Χαριστέας θα κάτσει επιτέλους στο πάγκο και θα ξεκινήσει ο Γκέκας. Μακάρι. Εγώ θέλω να μπει ο Γκέκας βασικός και να βάλει 2-3 μπαλάκια, έτσι για σπάσιμο και για να έχουμε το σχετικό τζέρτζελο μετά στις αθλητικές φυλλάδες.

Η δεύτερη αλλαγή θα είναι αυτή του Γιούρκα από τον Τοροσίδη. Είναι (υποτίθεται) τραυματίας ο Γιούρκας... Τραυματίας είναι και ο Αμανατίδης.

Και λίγες είναι οι αλλαγές που κάνει ο Όττο. Σαν γνήσιος ελληνάρας που είμαι και έχω άποψη για την Εθνική, θεωρώ ότι χρειάζεται γενική ανανέωση της εθνικής. Η συντριβή απ' την Τουρκία δίνει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία/αφορμή για αυτή την ανανέωση.

Πρέπει να φύγουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που σέρνονται, άσχετα με το τι προσέφεραν στην Εθνική μέχρι τώρα.

Στην Εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι και οι πιο φορμαρισμένοι. Δεν γίνεται να παίζει ο Νικοπολίδης και να ρουφάει τα γκολ σαν ερασιτέχνης, και ο πιο φορμαρισμένος Χαλκιάς να κάθεται στον πάγκο. Ούτε γίνεται να παίρνεις τον Βύντρα στην Εθνική.

Η Εθνική χρειάζεται ανανέωση και αλλαγή νοοτροπίας.

Μένει να δούμε αν ο Όττο το έχει καταλάβει ή θα μείνει κολλημένος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: