Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-03-09

ΠΑΟΚ - Αιγάλεω: Τέρμα τα ψέμματα

ΠΑΟΚ - Αιγάλεω το Σάββατο 10 Μαρτίου 2007 στις 19:00

Μετά από μια εβδομάδα έντονων αντιπαραθέσεων σε διοικητικό επίπεδο (που μόνο κακό και ρεζίλι μας έκαναν) ήρθε ο καιρός να συγκεντρωθούμε και να ασχοληθούμε και με τα αγωνιστικά.

Εκεί έχουμε την επιστροφή των τραυματιών Ζαγοράκη και Κωνσταντινίδη καθώς και του τιμωρημένου Τόργκελε (ωχ). Απών θα είναι και πάλι ο τραυματίας Ηλιάδης, που μπορεί πολλοί να τον κράζουν, αλλά όλοι είδαμε πόσο αισθητή είναι η απουσία του.

Με εξαίρεση λοιπόν την απουσία Ηλιάδη η ομάδα είναι πλήρης και ο Παράσχος προσανατολίζεται να παίξει 4-4-2 με Μίετσελ και Τόργκελε στην επίθεση.

Όσο και αν θεωρώ τον Τόργκελε παλτό, νομίζω ότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Μίετσελ μπροστά μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Χρειάζεται στήριγμα, χρειάζεται έναν δεύτερο παίκτη δίπλα του να τραβήξει άλλους αντιπάλους και να του μοιράσει μπαλιές. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Τόργκελε. Γκολ δεν μπορεί να βάλει.

Πολύ θετικά βλέπω την επιστροφή "Σβούρα" στην ενδεκάδα. Κατά την απουσία του είδαμε διάφορα ευτράπελα στην αριστερή πλευρά: τον δεξιοπόδαρο Ιντιο, το Χαραλάμπους σε "ελεύθερο" ρόλο και καμία μα απολύτως καμία σοβαρή προσπάθεια από εκείνη την πλευρά. Με δεδομένη την ποιότητα του Σβούρα, ελπίζω να δούμε μια σοβαρή ανάπτυξη από αριστερά.

Πέρα από όλα αυτά η ουσία είναι μια: τα ψέμματα τελείωσαν, κάθε στραβοπάτημα κοστίζει σε αυτή τη φάση που διανύει το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος είναι σε θέση υποβιβασμού, είναι σαφώς υποδεέστερος μας και πρέπει να τον κερδίσουμε.

Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία. Δεν με ενδιαφέρει πως, αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Έστω και με 1-0.

Ευχής έργο βέβαια να ρίξουμε 3 μπαλάκια στο πρώτο ημίχρονο και να κάνουμε προπόνηση στο δεύτερο, όπως θα έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ με όλες αυτές τις ομαδούλες του λεκανοπεδίου.ΥΓ Καλά ρε, είναι δυνατόν να μας στέλνουν πάλι τον Καζ να διαιτητεύσει; Έλεος πια. Πόσο θέλουν μερικοί κύκλοι να μας προκαλούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: