Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-03-27

Φέρε πίσω την Jaguar και τα 788 χιλιάρικα!

Εξώδικο στο γούμενα έστειλαν Βεζυρτζής και Οικονομίδης ζητώντας του να επιστρέψει μια Jaguar καθώς και 788 χιλιάρικα (για Ευρώ μιλάμε...) που είχε "δανειστεί".

Πρόκειται για μια Jaguar που είχε αγοράσει η Βορειοελλαδική ΑΧΕΠΕΥ (η εταιρεία του γούμενα) και είχε ... μεταπωλήσει στον ΠΑΟΚ για 28.000 €. Προφανώς την χρησιμοποιούσε ο γούμενας και προφανέστατα δεν την έχει επιστρέψει ενώ ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Επίσης του ζητάν να προσκομίσει αποδείξεις για δαπάνες 788.000 €. Ο γούμενας είχε πάρει τότε τα λεφτά απ' τα ταμεία του ΠΑΟΚ για να πληρώσει "τρίτους" με την υποχρέωση να φέρει αποδείξεις.

Τις οποίες φυσικά ουδέποτε έφερε. Άρα που πήγαν τα λεφτά;;; Οεεοοοο;

Το κείμενο έχει ως εξής:

"Όπως γνωρίζετε, ως πρόεδρος του τότε διοικητικού συμβουλίου, στις 23/8/2006 λάβατε από το ταμείο της ΠΑΕ το ποσό των 788.000 ευρώ σε μετρητά, προκειμένου να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους με την υποχρέωση προσκόμισης αποδείξεων δαπανών, οι οποίες όμως ουδέποτε προσκομίσθηκαν, προκαλώντας τεράστια ζημία στην εταιρία".

Να πω ότι το εξώδικο είναι το πρώτο βήμα πριν τη μήνυση. Αν αυτός στον οποίο στέλνω το εξώδικο δεν συμμορφωθεί σε αυτά που του λέω, τότε του κάνω μήνυση και το θέμα πάει στα δικαστήρια.

Είναι τρόπω τινά μια προειδοποίηση για μήνυση. Μια κίτρινη κάρτα.

Τώρα το θέμα είναι αν οι Βεζυρτζής - Οικονομίδης θα έχουν τα κότσια να σύρουν το γούμενα στα δικαστήρια. Για αυτήν την υπόθεση και για ποιος ξέρει πόσες άλλες αντίστοιχες.

ΘΕΛΩ να μπει ο γούμενας φυλακή!

ΜΠΟΡΩ;

2 σχόλια:

Angelito είπε...

Για να διούμε, μπορείς?!:)

DonEMO είπε...

Χμμ, για να δούμε. Μπορώ;

Χλωμό το βλέπω πάντως. Κάτι μου λέει ότι κάποιοι θα κάνουν γαργάρα τις υποθέσεις αυτές...