Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-04-04

Πόντιοι Πιλάτοι και Φαρισαίοι

Μεγάλη Εβδομάδα είναι, οπότε είναι επίκαιρο να παριστάνεις τον Πόντιο Πιλάτο και να νίπτεις τα χείρας και ακόμα χειρότερα να προβαίνεις σε φαρισαϊσμούς.

Μιλάω για την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια στους συνδέσμους ως το τέλος της χρονιάς και τις δηλώσεις Ντέμη.

Ας τα δούμε ένα-ένα.

Υφυπουργός και εκπρόσωποι από ΕΠΟ, Σούπερ Φούσκα και άλλων κατηγοριών αποφάσισαν χτες να "κόψουν" τον ομφάλιο λώρο με τους οργανωμένους.

Πως;

Μη δίνοντας εισιτήρια στους συνδέσμους και αναστέλλοντας τη λειτουργία τους.

Τα "σκληρά" μέτρα από του χρόνου.

Μώρε τι μας λέτε;

Έχετε τα @ρχίδι@ να τους διαλύσετε τελείως και να χώσετε τους αληταράδες εγκληματίες μέσα;

Εκεί σας θέλω! Τα άλλα περί αναστολής λειτουργίας των συνδέσμων και δεν δίνω εισιτήρια είναι μπούρδες.

Και βγαίνει και ο Ντέμης μετά και μας λέει να μην παίξουν τρία χρόνια οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Όπως οι Άγγλοι στη δεκαετία του 80.

Φαρισαϊσμοί.

Ντέμη σου χάρισαν πρώτα 180 εκ € με τη σκανδαλώδη υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44, τσίμπησες φέτος άλλα 20 εκ € από τη συμμετοχή στο Champions League, ψιλοέστρωσες την ομάδα σου και τώρα πουλάς εξυπνάδες.

Και φυσικά ξέρεις ότι μόνο αν δεν πάει κανείς Ευρώπη, μπορείς να μειώσεις το χάσμα απ' τους γαυροβάζελους. Τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Βέβαια πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ντέμης είναι ο μόνος πρόεδρος που έκανε κάποια πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση και δεν δίστασε να έρθει σε σύγκρουση με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ας μην είμαστε αγνώμονες.

Η πρόταση Ντέμη θα είχε μια βάση (και σχέση με την μετά-Χέϊζελ Αγγλία) αν συνέβαιναν 2 πράγματα, που συνέβησαν τότε στην Αγγλία. Το ένα είναι ότι οι σύλλογοι αναγνώρισαν το μέγεθος του προβλήματος και βάλαν το λιθαράκι τους στην καταπολέμηση της βίας και το δεύτερο είναι ότι η κυβέρνηση της σιδηράς κυρίας Θάτσερ χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, πήρε αποφάσεις @ρχιδ@τες και έδειξε ότι θέλει και μπορεί να πατάξει τη βία. Κάτι που τελικά κατάφερε και έκανε τα αγγλικά γήπεδα τον παράδεισο του ποδοσφαιρόφιλου και του ποδοσφαιριστή.

Επειδή εδώ όπως βλέπουμε (για την ώρα τουλάχιστον) ούτε οι ΠΑΕ, ούτε το κράτος, ούτε κανείς δείχνει αντίστοιχες διαθέσεις, ας μην περιμένουμε πολλά. Οι "αρμόδιοι" πήραν τα ημίμετρά τους, αναλώθηκαν σε ευχολόγια, νίψαν τας χείρας τους και παρέπεμψαν τα "σκληρά" μέτρα στας καλένδας. Θα ξεφουσκώσει το θέμα και από Σεπτέμβριο τα ίδια Παντελάκη μου - τα ίδια Παντελή μου.

Έρημο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: