Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-04-13

Κατάρρευση (;)

Πάνε - έρχονται στην Αθήνα Βεζυρζής και Οικονομίδης αλλά ουσία μηδέν.

Κυνηγάν τον Αλογοσκούφη για ένα ραντεβού, αλλά αυτός την μια είναι στην Αυστραλία, την άλλη έχει βαρύ πρόγραμμα, την παρα-άλλη δεν ξέρω και 'γω τι. Κρυφτούλι. Ο υπουργός δεν θέλει να ασχοληθεί και να δώσει λύσεις.

Και τι λύσεις ζητάμε σαν ΠΑΟΚ τελικά απ' τον υπουργό;

Ζητάμε μια (μισο-)κρατική χορηγία σαν αυτές που έχουν πάρει άλλες ομάδες από εταιρείες ελεγχόμενες από το κράτος. Μιλάω για παράδειγμα για την χορηγία της Cosmote στο βάζελο ή για τα σκανδαλώδη τηλεοπτικά συμβόλαια που δόθηκαν από την ΕΡΤ στους γαυρο-βάζελους.

Ζητάμε επίσης να γίνει διακανονισμός των χρεών και των προστίμων. Έτσι ώστε να γίνει πιο ελκυστικός ο ΠΑΟΚ σε πιθανό μεγαλοεπενδυτή.

Αυτά ζητάνε Βεζυρζής και Οικονομίδης.

Βέβαια αυτό δεν είναι μοντέλο οικονομικής διαχείρησης μια ανώνυμης εταιρείας, αλλά τέλος πάντων... Ούτε θα ιδρώσει το αυτάκι κανενός, αν η διοίκηση Βεζυρτζή παραιτηθεί (όπως απειλεί) σε περίπτωση που δεν βρεθούν λύσεις.

Η ουσία είναι μία.

Ο ΠΑΟΚ καταρρέει. Η προσωρινή διοίκηση δεν βρήκε χρήματα, δεν βρήκε λύσεις, δεν έπεισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ούτε καν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ολοένα και περισσότερο χάνει το έρεισμά της στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη ο ερασιτέχνης τραβάει τον ύπνο του δικαίου σαν να μην καταλαβαίνει ότι ενδεχόμενη κατάρρευση της ΠΑΕ θα συμπαρασύρει και τον ΑΣ, αφού ο ΑΣ χρηματοδοτείται ουσιαστικά και σχεδόν αποκλειστικά από την ΠΑΕ.

Άσε που έχω την αίσθηση ότι σκοπίμως θέλει να φάει το Βεζυρτζή για να λάμψει κάποιος φωστήρας, ο οποίος μέχρι τώρα λάμπει δια της απουσίας του...

Και μέσα σ' όλα ακούμε και ένα σωρό σενάρια για Ιβάν Σαββίδη, για Κοπελούζο, για Ιταλούς επενδυτές, και ένα σωρό αηδίες.

Εγώ δεν ξέρω πια τι να πιστέψω και τι να ελπίζω. Έχω πλεόν την βεβαιότητα ότι η συμμετοχή στο UEFA χάνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα χαρτιά, ενώ κερδίζεται στο γήπεδο...

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή στις 1900.

Αλλά αυτό ελάχιστα με απασχολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: