Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-04-17

Είμαστε Κράτος Μπανανιστάν

Τελικά αυτή η χώρα είναι μια Μπανανία, ένα Μπανανιστάν.

Από τα τραγικά επεισόδια της Παιανίας και μετά ακούμε ότι η Αστυνομία "ακουμπάει τους δράστες", "είναι θέμα ημερών να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης", "θα μπουν μέσα οι δράστες" και άλλες τέτοιες τυμπανοκρουσίες.

Σύμφωνα λοιπόν με το sport.gr η αστυνομία πήρε καταθέσεις από υπόπτους, οι οποίες όμως πάρθηκαν χωρίς παρουσία δικηγόρου όπως θα έπρεπε.

Έτσι ο εισαγγελέας επέστρεψε τη δικογραφία και ζήτησε να παρθούν εκ νέου οι καταθέσεις, αυτή τη φορά με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Είμαστε τελικά Μπανανία.

Έχουμε μια αστυνομία η οποία δεν έκανε τίποτα να αποτρέψει τα επεισόδια, ενώ αυτά σχεδιάζονταν από μέρες και τα ραντεβού κλείστηκαν (και) από το internet.

Έχουμε μια αστυνομία η οποία δεν έκανε καμία σύλληψη την ημέρα των επεισοδίων.

Έχουμε μια αστυνομία η οποία δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει μια προβλεπόμενη διαδικασία για να πάρει σωστά τις καταθέσεις. Και δεν μιλάμε για 1-2 καταθέσεις που δεν έγιναν σωστά, αλλά για 73!!!

Τελικά τι σκ@τ@ την έχουμε και την πληρώνουμε;

Και λέω εγώ τώρα το εξής: η έρευνα για την ανεύρεση και σύλληψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της δολοφονίας του 25χρονου βασίζονται σε αυτές τις καταθέσεις. Κάποιοι "κελάηδησαν" για να το πω πιο απλά.

Και αν στις νέες κανονικές καταθέσεις, σε αυτές που θα μετρήσουν στα δικαστήρια, τα "μαζέψουν" ή αλλάξουν τις καταθέσεις σε τέτοιο βαθμό που να μην βγαίνει άκρη και ξεκάθαρο κατηγορητήριο, τότε τι γίνεται;;;

Οέοοο;

Δεν θέλω να γίνομαι καχύποπτος αλλά μου "βρωμάει" λίγο η υπόθεση.

Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο χοντροειδές λάθος η αστυνομία 73 φορές ή συμβαίνει κάτι άλλο; Και πάει για κουκούλωμα των κουκουλοφόρων το πράγμα;

Απλές ερωτήσεις κάνω, τίποτα παραπάνω...

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κατι μου λεει οτι θα πιασουν παλι τα ευκολα θυματα...