Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-04-20

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ: Πάμε για δύο αποτελέσματα

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ την Κυριακή 22-04-2006 στις 19:00

Το πρωτάθλημα οδεύει προς τη λήξη του, είμαστε στα τελευταία παιχνίδια. Έχω την αίσθηση ότι όλοι λίγο πολύ έχουμε βαρεθεί τη φετινή χρονιά και ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα από αγγαρεία.

Οι ομάδες βαριούνται, οι οπαδοί βαριούνται και δεν πάνε καν στο γήπεδο παρότι ο καιρός ευνοεί. Μαζί και εγώ προσωπικά βαριέμαι, αλλά θα κάνω τα σχόλιά μου για τον επικείμενο αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Τούμπα είχα πάει. Είχα δει τον καλύτερο μέχρι τότε ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και έναν Πανιώνιο να ισοφαρίζει χάρη σε μια γκάφα του Τοχούρογλου και χωρίς να έχει κάνει ούτε μια ευκαιρία. Στο β' μέρος ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε και ο Πανιώνιος έπαιζε ένα καθαρό 10-0-0. Τότε ο Πανιώνιος μου άφησε χείριστη εντύπωση.

Ο Πανιώνιος από τότε έχει βελτιωθεί. Όχι ότι παίζει καμιά μπαλάρα (μην τρελαθώ), αλλά είναι πολύ συμπαγής και βρίσκει τρόπο να πάρει τα αποτελέσματα. Έχει καλούτσικο υλικό και έναν πολύ σοβαρό προπονητή. Οπότε το παιχνίδι της Κυριακής κατά βάση δεν είναι εύκολο.

Στον αντίποδα έχουμε την τραγική φέτος παρουσία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα ψιλοσοβαρεύτηκε τελευταία και σίγουρα έχει συμβάλει και ο Παράσχος σε αυτό.

Το θέμα είναι ότι ο Πανιώνιος ίσως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ματς αυτό από ότι εμείς. Εμάς μας κάνει και μια ισοπαλία.

Με βάση αυτό φοβάμαι μήπως δείξουμε (πάλι) εικόνα διάλυσης... Ελπίζω να διαψευστώ και να δω λίγο πάθος. Στο κάτω-κάτω ΠΑΟΚ είμαστε, πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη.

Προσωπικά το ματς το βλέπω για Χ, κάτι το οποίο δεν θα είναι κακό σαν αποτέλεσμα.

Κυριακή, κοντή γιορτή που λένε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: