Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-05-04

Δάνειο και Κύπελλο

Πήραμε τελικά από ότι φαίνεται το περίφημο δάνειο των 2 εκ €.

Το οποίο φυσικά φτάνει μόνο για να μπαλωθούν κάποιες τρύπες και να συμπληρωθεί ο φάκελος για την αδειοδότηση τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για πιθανή συμμετοχή στο UEFA.

Το δάνειο δεν είναι πανάκεια ούτε σωτηρία!!!

Το δάνειο λύνει κάποια προβλήματα και δίνει μια ανάσα ζωής. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Λεπτομέρειες για τους όρους, τις εγγυήσεις κλπ του δανείου δεν μάθαμε, δεν μας τις είπε κανείς. Οπότε είναι άσκοπο να μιλάμε για τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν και προκαλούν σύγχυση.

Θεωρώ όμως ότι θα πρέπει να βγει ο Βεζυρτζής και να μας τους πει, για να ξέρουμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες τι γίνεται. Απλά και όμορφα.

Από εκεί και πέρα αυτό δείχνει τη βούληση της διοίκησης να παίξει η ομάδα UEFA, εφ' όσον το καταφέρει αγωνιστικά.

Τα σενάρια που λένε ότι η διοίκηση θέλει να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά απ' το UEFA τα θεωρώ αηδίες. Άσχημα θα της έρθουν παραπάνω λεφτά από τηλεοπτικά, διαφημίσεις, εισιτήρια; Και δηλαδή τι; Πιάσαν τους παίκτες και τους είπαν καθίστε να χάσετε; Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες π@π@ριές;


Πάμε στο επόμενο θέμα τώρα, τον αυριανό τελικό μεταξύ βάζελου και μυτζήθρας.

Αν το σηκώσει ο βάζελος, τότε βγαίνει και ο 6ος του πρωταθλήματος στο UEFA, αλλιώς βγαίνει το τυρί στο UEFA.

Εγώ δεν παρακαλάω κανένα βάζελο να κερδίσει, όπως και καμιά ΑΕΚ την άλλη εβδομάδα. Ας κάνω εγώ σαν ΠΑΟΚ το καθήκον μου στην Τούμπα (να κερδίσω τον ΟΦΗ), και αν έρθει το UEFA, ας έρθει.

Στο κάτω-κάτω της γραφής στο δικό μας χάλι θα οφείλεται τυχόν αποκλεισμός απ' το UEFA...

8 σχόλια:

_ST_ είπε...

Φιλε ΠΑΟΚτση ετσι είναι!! Δανεική ανάσα πηραμε!! Το θέμα για μενα είναι τι γινεται απο εδω και πέρα! Μια παράταση ζωης για άλλους έξη μήνες είναι αυτά τα λεφτα!!!

_ST_ είπε...

πήρε και η Λαρσα το κυπελο και οι πιθανότητες μας για έξοδο στο ουεφα μειώθηκαν! Βέβαια το ΟΥΕΦΑ δεν είναι το πιο σημαντικο! Το πιο σημαντικό ειναι να βρεθει λύση...

DonEMO είπε...

Δανεική ανάσα και εσωτερικούς καυγάδες...

Τι άλλο θα δούμε Παναγία μου...

_ST_ είπε...

Βασικά στον ΠΑΟΚ ποτε μην λες ποτε! Ολα γίνονται!

takola είπε...

Αγαπητέ εν τω ΠΑΟΚ αδελφέ, είναι απολύτως λογικό, και καθόλου π@π@ριά, όπως αναφέρεις, η Διοίκηση να μην επιθυμεί και τόσο έντονα την έξοδό μας στο ΟΥΕΦΑ. Κι αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι αν βγούμε αγωνιστικά, αλλά χάσουμε τη συμμετοχή μας λόγω χρεών, θα θεωρηθεί υπεύθυνη αυτή. Το ίδιο ισχύει δυστυχώς και για τους παίκτες μας. Διότι αν βγούμε ΟΥΕΦΑ, η Διοίκηση υποχρεούται, προκειμένου να πάρει άδεια συμμετοχής, να τακτοποιήσει τα χρέη της προς τρίτους. Αν αντίθετα ΔΕΝ βγούμε, θα μπορούσε πιθανόν να δώσει προτεραιότητα στους τωρινούς μας παίκτες.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έξοδος στο ΟΥΕΦΑ εξασφαλίζεται και με κατάκτηση της 6ης θέσης, μέσω Ιντερτότο. Άρα μια νίκη επί του ΟΦΗ αρκεί. Θα έρθει όμως;;
ΥΓ: Προς τι τόσο "κιτρίνισμα" στο Περιστέρι;;

DonEMO είπε...

Η Διοίκηση υποχρεούται ούτως ή άλλως, μέ ή χωρίς UEFA, να τακτοποιήσει τα χρέη της προς τρίτους.

Και μην ξεχνάμε ότι ο φάκελος πρέπει να υποβληθεί πριν την τελευταία αγωνιστική. Οπότε η συζήτηση δεν τίθεται καν.

takola είπε...

Όχι. Η Διοίκηση πιέζεται από την ΟΥΕΦΑ να τακτοποιήσει τα χρέη της προκειμένου να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν συμμετέχει μόνο στις εγχώριες, τότε είναι υπόλογη κυρίως στην ΕΠΟ, με την οποία μπορεί να τα "μαγειρέψει" αλλιώς.

DonEMO είπε...

Χμμ, τελικά φαίνεται ότι είναι όπως το λες. Και απ' ότι μαθαίνω, τώρα που δεν βγήκαμε UEFA κάποιοι διακανονισμοί δεν θα γίνουν οπότε κάποιοι θα περιμένουν αιωνίως τα λεφτά τους...