Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-05-07

Εμφύλιος για το δάνειο

Ακόμα δεν ήρθε το δάνειο, ξεκίνησε ο χαμός.

Συνδεσμίτες πήγαν το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αρχίσαν να τα χώνουν σε Βεζυρτζή - Οικονομίδη επειδή κανόνισαν να πάρει ο ΠΑΟΚ το δάνειο.

Να θυμίσουμε εδώ ότι το δάνειο αφορά τελικά ποσό 2,2 εκ €, με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο για το 80% του ποσού και αποπληρωμή σε ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις, με πρώτη την 31.12.2008. Για να πληρωθεί το δάνειο θα παρακρατούνται ουσιαστικά ποσά από τις εισπράξεις - εισιτήρια, τηλεοπτικά, ΟΠΑΠ κλπ.

Πήγαν λοιπόν οι συνδεσμίτες και είπαν σε Βεζυρτζή - Οικονομίδη να σηκωθούν και να φύγουν γιατί με το δάνειο αυτό απλά μεταθέτουν τα προβλήματα, υποθηκεύουν το μέλλον του ΠΑΟΚ και τον ξεφτυλίζουν. Καλύτερα, είπαν, να πάει ο ΠΑΟΚ στη Δ' Εθνική.

Τι λέτε ρε μάγκες;

Τόσο καιρό που φημολογείται ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει δάνειο για να υπάρχει ουσιαστικά και του χρόνου, που ήσασταν;

Και ποιοι είναι οι συνδεσμίτες να αποφασίσουν ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πέσει Δ' Εθνική; Το λαό του ΠΑΟΚ τον ρώτησαν;

Δηλαδή δεν το κατάλαβα. Από τη μια βλέπουμε σε τι τέλμα έχει βρεθεί η ομάδα, και φωνάζουμε να μας σώσει κάποιος, από την άλλη φωνάζουμε γιατί δίνεται (με σκανδαλώδεις όρους) αυτό το δάνειο στον ΠΑΟΚ;

Και άμα θέλουμε να πέσουμε Δ' Εθνική γιατί φωνάζουμε "Σώστε μας" αφού η πτώση στη Δ' Εθνική είναι η σωτηρία μας;

Στο κάτω-κάτω οι Βεζυρτζής - Οικονομίδης δέχτηκαν μετά από πιέσεις να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ σε αυτή την τραγική κατάσταση που είναι, παίρνοντας οι ίδιοι προσωπικά ρίσκα να βρεθούν κατηγορούμενοι για νέα χρέη, με σκοπό να νοικοκυρέψουν λίγο την κατάσταση.

Και τώρα που κάνουν ότι περνά απ' το χέρι τους, τα ακούνε κιόλας χοντρά!

Μετά απ' αυτήν την επίθεση φυσικά Βεζυρτζής - Οικονομίδης είπαν ότι θα παραιτηθούν και ενημέρωσαν αντίστοιχα τον Κατσαρή ως πρόεδρο του ερασιτέχνη.

Την άλλη μέρα τους επισκέφτηκαν άλλοι συνδεσμίτες και τους έπεισαν να μείνουν έως το τέλος της θητείας τους στις 6 Ιουνίου 2007, κάτι που απ' ότι φαίνεται θα γίνει.

Σίγουρα το δάνειο δεν είναι λύση, το είπαμε ήδη την Παρασκευή. Απλά δίνει ανάσα και λύνει το πρόβλημα της αδειοδότησης για το επόμενο πρωτάθλημα και για πιθανή συμμετοχή στο UEFA.

Η λύση είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Απλά πράγματα. Και αντί οι συνδεσμίτες να κράζουν Βεζυρτζή - Οικονομίδη, καλό θα ήταν να δούνε πως μπορούν να μαζευτούν τα λεφτά αυτά.

Από 100 € να βάλουμε, το θέμα έχει τελειώσει. Τι διάολο δηλαδή, δεν μπορούμε να μαζευτούμε 90.000 ΠΑΟΚτσήδες να βάλουμε από 100 €;;;


5 σχόλια:

_ST_ είπε...

90.000 ΠΑΟΚΤσήδες να βάλουν 100 € βρίσκεις. 90.000 παοκια να εμπιστευτούν τα λεφτά τους σε ΛΑκη και Βεζυρτζη βρίσκεις, ειδικά όταν δεν υπάρχει οποιαδηποτε ομόνοια μεταξύ τους?

DonEMO είπε...

Μα δεν εμπιστεύεσαι τα λεφτά σε Βεζυρτζή-Οικονομίδη.

Γίνεσαι μέτοχος, γίνεται γενική συνέλευση, βγαίνει νέο ΔΣ, το οποίο έχουν ψηφίσει πλεόν οι μέτοχοι.

Όπως και να'χει, αυτός ο χαμός για το δάνειο είναι αδικαιολόγητος για μένα.

Ξαναλέω και επιμένω ότι η λύση έρχεται μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Το ποιος θα βάλει τα λεφτά για να γίνει αυτή η αύξηση είναι το πρόβλημά μας.

_ST_ είπε...

Έτσι είναι. Αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί η ΑΜΚ και να γίνει γενική συνέλευση αυτοι κανουν κουμάντο! Και το κακό ειναι οτι δεν προώθησαν καθόλου σχεδον την ΑΜΚ! Δες τι ειχε γινει στην Καστορια. Γιατι δεν πηγαν πουθενα αλλου?? Απλα καναν ενα βήμα (και αυτο μισο) και σταματησαν εκει! Γιατι μετά πιασαν βέβαια τους καυγαδες

DonEMO είπε...

Το ότι δεν προώθησαν καθόλου σχεδόν την ΑΜΚ είναι λυπηρό γεγονός, το οποίο προξενεί και απορίες. Τι να πω, με τον φετινό ΠΑΟΚ είναι να τρελαίνεσαι γενικώς.

takola είπε...

Εγώ μια απορία έχω: Οι Σύνδεσμοι δεν διαλύθηκαν με την πρόσφατη απόφαση Ορφανού; Για ποιά Θύρα 4 μιλάμε;;