Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-05-08

Μήνυση στον γούμενα

Βεζυρτζής και Οικονομίδης κατάθεσαν τελικά μήνυση κατά του γούμενα. Η μήνυση στρέφεται μόνο κατά του γόυμενα και όχι και κατά του Παγώνη και αφορά την εκταμίευση των περίφημων 788.000 €.

Αξιοσημείωτο είναι για μένα ότι η μήνυση υπογράφτηκε τελικά μόνο από αυτούς τους δυο και από κανέναν άλλο. Γιατίίί;

Έτσι τουλάχιστον αυτοί οι δυο δείχνουν συνέπεια στην υπόσχεσή τους ότι θα προβούν σε μηνύσεις, αν διαπιστωθεί κακοδιαχείρηση (για να μην το πω αλλιώς) στην εποχή γούμενα.

3 σχόλια:

takola είπε...

Πράγματι, δείχνουν συνέπεια οι δυό τους, το όλο θέμα των μηνύσεων κατά Γούμενου, όμως, είναι "νά 'χαμε να λέγαμε", διότι από τη στιγμή που έγινε έλεγχος και από ΣΔΟΕ και από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών και βρέθηκαν "τρύπες", υποχρεούται να παρέμβει ο Εισαγγελέας αυτεπάγγελτα, κι απ' ό,τι διάβασα στη Μακεδονία, το έχει ήδη κάνει. Η οποιαδήποτε δίωξη ή και καταδίκη Γούμενου, πάντως, δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημα του ΠΑΟΚ, όπως δεν έλυσε κανένα πρόβλημα του ΠΑΟΚ και η δίωξη κατά Μπατατούδη (είναι υπόδικος για κακούργημα, απ' ό,τι ξέρω). Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το μέλλον του, όχι το παρελθόν του.

_ST_ είπε...

Εστω όμως και αυτη η κίνηση κάτι είναι! Σκεφτείτε ότι τοσα χρονια τοσες διοικησεις τρων και πρρωτη φορα εγινε μυνηση!

DonEMO είπε...

Takola, όντως ο εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη κατά του γούμενα και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κίνηση Βεζυρτζή-Οικονομίδη είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Σίγουρα δεν λύνει κανένα πρόβλημα της ομάδας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο γούμενας πρέπει να τη βγάλει λάδι.

Και σωστά λέει ο _ST_ ότι τόσα χρόνια φαγώθηκαν τόσα και δεν έγινε ούτε μια μήνυση.