Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-05-10

Συνέντευξη Βεζυρτζή - Οικονομίδη

Συνέντευξη τύπου δώσαν χτες Βεζυρτζής - Οικονομίδης.

Προσωπικά άκουσα το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης, αλλά ομολογώ ότι μάλλον δεν έγινα σοφότερος.

Μας είπαν λίγο πολύ γνωαστά πράγματα, για το τι κατάσταση παρέλαβαν, ότι βάλαν τα πράγματα σε μια σειρά, ότι αναζητούνται επενδυτές, αλλά όσο δεν έρχεται η ρύθμιση των χρεών απ' την πολιτεία δε πρόκειται να έρθει ο επενδυτής.

Μας διαβεβαίωσαν ότι το δάνειο που πήρε ο ΠΑΟΚ δεν υποθηκεύει το μέλλον του και ότι το πήραμε με πολύ ευνοϊκούς όρους. (κάτι που ισχύει άλλωστε...) Με το δάνειο άλλωστε, τόνισαν, πληρώθηκαν οι παίκτες, και έτσι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο προσφύγων.

Επιπλέον μας είπαν ότι σήμερα, το 65% των παικτών εξοφλημένοι. Το υπόλοιπο 35% έχει πάρει τα μισά και παραπάνω. Το προσωπικό της ΠΑΕ είναι μέχρι 30/4 εξοφλημένο. Διέψευσαν ότι ο ΠΑΟΚ χρωστά 600.000 ευρώ στην εφορία. Το χρέος είναι, λέει, 155.000 ευρώ και το ΙΚΑ εξοφλημένο.

Ακόμα μας είπαν ότι το χρέος σε τρίτους έπεσε στα 5,5 εκ €, άρα όποιος θέλει, χώνει 5,5 εκ € αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και παίρνει τον ΠΑΟΚ.

Μας είπαν επίσης για τον προγραμματισμό που γίνεται, ότι έχει κλειστεί προπονητικό κέντρο στη Γερμανία για το καλοκαίρι και ότι ψάχνουν να βρουν και εδώ προπονητικό κέντρο για να πηγαίνει η ομάδα για τις προπονήσεις της. (τώρα η ομάδα προπονείται στην Τούμπα...)

Κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου είναι που είπαν ότι "σήμερα δεν υπάρχουν σημαίες στο ποδόσφαιρο", το οποίο μπορεί να μας προϊδεάζει για "περήφανες πωλήσεις" μέσα στο καλοκαίρι...

Αυτά για τη συνέντευξη.

Προσωπικά εγώ βρήκα τα όσα μας είπαν σωστά και πειστικά. Δεν αισθάνθηκα ότι μας πούλησαν παραμύθι και προσωπικά βλέπω ότι αυτή η διοίκηση έχει τη διάθεση να δουλέψει για τον ΠΑΟΚ, να βάλει το πράγματα σε μια σειρά και να προετοιμάσει το έδαφος για έναν πιθανό μεγαλομέτοχο.

Το τι θα γίνει είναι άλλη ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: