Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-05-29

Μίετσελ, Τσιρίλο και οργή Βεζυρτζή

Επιστρέφω μετά από ολιγοήμερη απουσία...

Έχω βαρεθεί ήδη να διαβάζω και να ακούω σενάρια. Και ακόμα δεν σφίξαν οι ζέστες.

Ο Μίετσελ μένει-φεύγει-μένει-φεύγει-μένει-φεύγει-μένει-φεύγει. Κάθε μέρα και διαφορετική εξέλιξη. Κουράστηκα να διαβάζω τις υποτιθέμενες εξελίξεις. Θες να μείνεις, μείνε. Θες να φύγεις, φύγε. Αλλά έως να φύγεις οφείλεις να παίξεις. Απλά. Εγώ θέλω να μείνει ο Μίετσελ στον ΠΑΟΚ, αλλά κάπου δεν καταλαβαίνω και την εμμονή του παίκτη για 20 χιλιάρικα παραπάνω, όταν μιλάμε για ποσά της τάξης των 300.000 €. Έλεος ρε παιδιά. Ο μέσος έλληνας έχει-δεν-έχει εισόδημα 20.000 € το χρόνο.

Σενάρια και για το ιδιοκτησιακό. Ρέστης, Αλεξάκης, "μεγάλα ονόματα που θέλουν να μείνουν ακόμα ανώνυμα" και δεν ξέρω και εγώ τι άλλα σάλια. Ουσία είναι ότι δεν έχει γίνει η ρύθμιση. Από εκεί ξεκινάν όλα, ας το καταλάβουμε όλοι μας.

Σενάρια για Τσιρίλο που μένει ελεύθερος απ' την ΑΕΚ, αλλά έχει ρήτρα 1 εκ € για γαυροβάζελους. Ενώ σε εμάς μπορεί να έρθει τσάμπα. Μακάρι να μην ζητήσει τρελά λεφτά γιατί τον θεωρώ αξιόπιστη λύση για το κέντρο.

Και φυσικά σενάρια πολλά για τους παίκτες μας. Φερνάντεζ στην Μπόχουμ, Φερνάντεζ στην Σαντερλαντ, Χριστοδουλόπουλος στο γαύρο κοκ. Με τόση φημολογία, ακόμα και ο Βεζυρτζής βγήκε απ' τα ρούχα του.

"Αυτό που γίνεται είναι αλητεία. Όσα λέγονται και κυκλοφορούν για τους παίκτες μας, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Δεν πωλείται κανένας παίκτης της ομάδας. Ας μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας".

Είπε ο πρόεδρος.

Το θέμα δεν είναι να μας το λες πρόεδρε. Το θέμα είναι να το δούμε να γίνεται πράξη.

Εμένα γιατί κάτι μου λέει ότι ο Φερνάντεζ το αργότερο το Δεκέμβριο θα φύγει; Τον Κόβατς για ποιο λόγο τον θέλουμε άραγε;

2 σχόλια:

_ST_ είπε...

Ρε φιλό? Μπας και βρήκαν λεφτά?
Μιετσελ, Τσιριλο και τωρα ακούγεται για νεο συμβολαιο στο Χριστοδουλόπουλο!
Τι εγινε ρε παιδιά?!

DonEMO είπε...

Έλα ντε!!!

Τι έγινε;

Ή τρελάθηκαν ή κάτι παίζει και βρέθηκαν λεφτά.

Σενάριο α) Πωλείται ο Ντάνυ και

Σενάριο β) Βρέθηκε μεγαλοεπενδυτής

Για να δούμε...