Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-05-30

Το αφεντικό τρελάθηκε

Διαβάζουμε όλοι μας τη φημολογία γύρω από Τσιρίλο και Ίβιτς, για τους οποίους φαίνεται ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Για τον Τσιρίλο λέγεται ότι θα γίνει πρόταση 350 χιλ € το χρόνο. Φαντάζομαι ότι και τα λεφτά που θα θελήσει ο Ίβιτς δεν θα είναι λίγα.

Λογικά γεννάται το ερώτημα από που θα τους πληρώσουμε με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Κακόβουλα αν το δούμε θα πούμε "θα πωληθεί ο Φερνάντεζ". Εγώ να πω την αλήθεια μου φοβάμαι ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αν δούμε το πράγμα αισιόδοξα θα πούμε ότι "έρχεται μεγαλοεπενδυτής και έδωσε το ελεύθερο στο Βεζυρτζή για ακριβές μεταγραφές". Χλωμό το βλέπω, αν σκεφτώ μάλιστα ότι η ρύθμιση των χρεών δεν έχει γίνει ακόμα.

Τρίτο ενδεχόμενο που μου μοιάζει και πιο ρεαλιστικό είναι να βάλαν κάτω χαρτί-μολύβι και να είδαν ποιος φεύγει και πόσο ήταν το συμβόλαιό του και τι μπορεί να γίνει με τα λεφτά που γλιτώνουμε.

Πάμε λοιπόν.

Φεύγουν σίγουρα

300.000 Γιασεμάκης
300.000 Τόργκελε
250.000 Μπαρκαουαν
150.000 Τοχούρογλου
-------
1.000.000

Έγινε και μείωση 30.000 ευρώ στον Γκονζάλες

Επιπλέον πιθανόν να φύγει ο Βαγγελής που έχει πρόταση από Ξάνθη (50.000) και επίσης πολύ πιθανό να σταματήσει ο Ζαγοράκης (άλλα 450.000 €)

Και μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο να μην τα βρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Μίετσελ και να τον δώσει ήδη το καλοκαίρι. Οπότε φεύγει ένα ακόμη ποσό της τάξης των 250.000. Και φυσικά αν φύγει ο Μίετσελ ήδη το καλοκαίρι, θα φέρει και ένα ποσό η μεταγραφή του της τάξης των 400.000 €.

Άρα μιλάμε ότι γίνεται σίγουρα εξοικονόμηση 1 εκ. €, στα οποία είναι πολύ πιθανό να προστεθούν άλλα 500 χιλ. Και αν φύγει ο Μίετσελ ακόμα 500-600 χιλ.

Άρα μιλάμε ότι μπορούν δυναμικά να εξοικονομηθούν έως 1,5 - 2 εκ €. Μέρος των οποίων θα διατεθεί σε νέα συμβόλαια.

Και ας μην ξεχνάμε ότι ο προϋπολογισμός για τη νέα χρονιά είναι 3.5 εκ € από 4.5 εκ € που ήταν πέρσι. Άρα από κάπου θα "μαζευτούν" τα έξοδα συνολικά.

Η ομάδα πρέπει να κάνει μεταγραφές για να μπορέσει να σταθεί του χρόνου. Αν δεν κάνει σοβαρές μεταγραφές (και μείνει στα βραζιλιάνικα παλτά), θα ζήσουμε χοντρές πίκρες.

Άρα τι έγινε τελικά, τρελάθηκε το αφεντικό;

Μάλλον όχι.

5 σχόλια:

_ST_ είπε...

Για να δούμε και τι θα κονομησουμε απο τον Ντανυ...
Πιστευω οτι περιμενουν να δουν τι θα γινει με ρυθμιση και επενδυτη και αναλογα να πράξουν..
Αν πάμε και στο επόμενο πρωταθλημα με διοικηση πρωτοδικείου θα ειναι μια ακόμα χαμενη χρονια...

_ST_ είπε...

donEMO εισαι στο metropolis forum?

DonEMO είπε...

Καλά έχουμε ξαναπεί ότι η ρύθμιση είναι το Α και το Ω για όλα. Ακόμα και για τις μεταγραφές από και προς την ομάδα...

Η ομάδα δεν γίνεται να περπατήσει και τη νέα χρονιά με διοίκηση πρωτοδικείου. Παρόλα αυτά εγώ είμαι υπέρ της ανανέωσης της θητείας της συγκεκριμένης διοίκησης Βεζυρτζή γιατί έχει στρώσει κάπως τα πράγματα και γιατί δεν βλέπω και άλλο σχήμα.

ΥΓ. Ναι είμαι στο metropolis forum. Το παρακολουθώ καθημερινά, αλλά γράφω σπάνια. Πολλές από τις πληροφορίες μου τις αντλώ από το metropolis forum.

Γιατλι ρωτάς;

_ST_ είπε...

και εγω το παρακολουθω και γραφω εκει.

_ST_ είπε...

Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο "Για την Αμαλία".
β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο Για την Αμαλία - http://giatinamalia-blog.blogspot.com/. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε.

Σας ευχαριστούμε.