Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-06-08

Αλαλούμ και κενό εξουσίας

Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για να είναι διαρκώς σε κατάσταση αλαλούμ. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που γίνεται στην ομάδα μας.

Πήγαν λέει χτες εκπρόσωποι των Δυτικών Συνοικιών, των Μακεδόνων και των Βορείων στον Κατσαρή και ζήτησαν να εμπλακεί ο Ζαγοράκης. Και να ηγηθεί ο αρχηγός ενός σχήματος που θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Ο Κατσαρής είπε ότι θα μιλήσει με τον αρχηγό, κάτι που έγινε και κανονίστηκε τελικά ραντεβού για σήμερα.

Μετά πήγαν εκπρόσωποι του Μετώπου Λαϊκής Βάσης στον Κατσαρή να του εκφράσουν την αντίθεσή τους στην χτεσινή κίνηση του Χρυσού Δικεφάλου, στηρίζοντας ουσιαστικά τον Βεζυρτζή.

Ο Βεζυρτζής από την πλευρά του έχει αποσύρει την πρόταση που είχε κάνει, γιατί όπως λέει, είχε δεσμευτεί να αποσυρθεί αν βρεθούν άλλοι να διοικήσουν τον ΠΑΟΚ.

Μύλος.

Μύλος και κενό εξουσίας.

Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η σύνθεση του ΔΣ που θα προτείνει ο ΧΔ. Μάλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Άκουσα χτες τον Ησαϊάδη να λέει ότι θα είναι άφθαρτοι ΠΑΟΚτσήδες που δεν έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Ότι θα είναι ΠΑΟΚτσήδες από το "τσιμέντο".

Δεν μου λέει κάτι αυτό. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτή τη στιγμή διοίκηση για να μπορέσει να πιέσει και να δρομολογήσει τη ρύθμιση (8 του μήνα σήμερα, έως τις 15 πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή, αλλιώς πάει στα θερινά τμήματα, οπότε κλάφτα), και να μπορέσει να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ σοβαρά σε όποιες συζητήσεις γίνουν με υποψήφιους επενδυτές. Επίσης πρέπει να μπορέσει να λειτουργήσει και οικονομικά, ώστε να μην χρειαστεί να ξεπουλήσει παίκτες. (Θυμηθείτε ότι με του που θα αλλάξει η διοίκηση θα αρχίσουν πάλι τα σενάρια πώλησης παικτών.)

Αυτό μπορεί να το κάνει η διοίκηση του ΧΔ; Αυτό με ενδιαφέρει εμένα.

Εγώ είμαι καλόπιστος και λέω ότι μπορεί. Αν δεν μπορέσει, θα έχει αποτύχει και η χρονιά θα πάει περίπατο. Αλλά ας τους δούμε τι θα μπορέσουν να κάνουν. Ας δώσουμε την ευκαιρία.

Αυτό που δεν μου αρέσει στην ιστορία, είναι ότι έγινε λίίίγο πραξικοπηματικά. Τι εννοώ;

Στην συνέλευση του ΑΣ πριν από λίγες μέρες, όπου ήταν και οι εκπρόσωποι του ΧΔ, δεν είπαν κάτι για τις προθέσεις τους. Δηλαδή έτσι ξαφνικά τους ήρθε να κάνουν πρόταση για διοίκηση; Πριν τρεις μέρες δεν είχαν την πρόθεση να κατεβάσουν πρόταση, και χτες τους ήρθε;

Λίγο περίεργο μου φαίνεται...

Το άλλο που τη δίνει είναι ότι προσπαθούν μερικοί να περάσουν ένα μοντέλο Super-3 στον ΠΑΟΚ. Είμαστε σίγουροι ότι το θέλουμε;

Και όσον αφορά την εμπλοκή Ζαγοράκη: Λέμε να μπει ο αρχηγός μπροστά και να ηγηθεί ενός σχήματος. Ωραία.

Αν είναι να έχει ο Ζαγοράκης 5-10 επιχειρηματίες με 10 εκ € από πίσω να μπει. ΣΗΜΕΡΑ κιόλας. Και να στρώσει την ομάδα και να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι στα πρόθυρα εμφυλίου.

Αν είναι να μπει χωρίς αυτήν την προϋπόθεση, τότε τι να μπει να κάνει; Να παίζει τον διαχειριστή εσόδων-εξόδων της ΠΑΕ και σε ένα χρόνο να τον κράζουμε όλοι μας επειδή δεν κατάφερε να βρει λύσεις; Κοινώς να καεί; Καλύτερα να κάτσει σπίτι του. Αυτό νομίζω το ξέρει και ο ίδιος ο Θοδωρής.

Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε ότι στο Σαββατοκύριακο θα έχουμε κάποιες εξελίξεις. Γιατί κενό εξουσίας δεν μπορεί να υπάρχει στον ΠΑΟΚ, ειδικά σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: