Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-06-22

Τα μικρά νέα

Στα επιμέρους θέματα τώρα:

Από ότι φαίνεται ο Μίετσελ θα φύγει για τη Μπόχουμ. Το θέμα είναι τι λεφτά θα πάρει η ομάδα.

Προσωπικά θα ήθελα να μείνει ο Μίετσελ. Αλλά απ' ότι φαίνεται ο παίκτης δεν είναι με το μυαλό στον ΠΑΟΚ. Οπότε δεν πρόκειται να παίξει μπάλα ως τα Χριστούγεννα που λήγει το συμβόλαιό του. Κατά συνέπεια καλύτερα να φύγει τώρα και να μπουν και κάποια χρήματα στο ταμείο της ομάδας.

Το θέμα είναι ποιος θα βάζει τα γκολ του χρόνου. Φαίνεται λοιπόν ότι διοίκηση και προπονητής βασίζουν πολλά στο Χριστοδουλόπουλο, και ίσως όχι άδικα με βάση τις εμφανίσεις που έκανε στο τέλος της περιόδου, τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Εθνική Ελπίδων. Και προφανώς θα γίνουν και κινήσεις για μεταγραφή κάποιου επιθετικού. Ακούγεται ότι ο Δημήτρης Ορφανός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Να πούμε εδώ ότι τα θέματα μεταγραφών κλπ θα τα χειριστεί (από πλευράς διοίκησης εννοώ και πάντα σε συνεργασία με τον Παράσχο) ο ίδιος ο Θοδωρής προσωπικά. Κάτι που εμένα μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Άλλο να βλέπει ο Θοδωρής τους παίκτες και άλλο να τους βλέπει ο Γκουερίνο, κακά τα ψέμματα.

Ήδη η παρουσία του Τέο αποδίδει καρπούς σε αυτόν τον τομέα και απ' ότι διαφαίνεται ο Ορφανός θα έρθει -όπως είπαμε- στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Λάμπρος Βαγγελής θα ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του.

Η εμπιστοσύνη που έχουν οι παίκτες στον Θοδωρή φαίνεται επίσης και στις ενθουσιώδεις δηλώσεις που έκαναν διάφοροι παίκτες τις τελευταίες μέρες. Ο Ηλιάδης υπερθεμάτισε και μίλησε για ονειρική κατάσταση.

Το κομμάτι των μεταγραφών έχει παγώσει λιγάκι τελευταία, αλλά με τον ορισμό της διοίκησης και την ανάληψη καθηκόντων από Δευτέρα, πιστεύω ότι θα έχουμε ενεργοποίηση και αντίστοιχες κινήσεις.


3 σχόλια:

_ST_ είπε...

Εγω είμαι της άποψης ο Μιετσελ να παει στο καλο...
Ευχαριστουμε πολυ αλλα μεχρι εδω...

ΥΓ Σε ποια θυρα θα παρεςι διαρκειας?

DonEMO είπε...

Ναι έτσι λέω και εγώ τελικά.

Θα ήθελα να τα είχαν βρει εξ' αρχής, αλλά μιας και δεν έγινε αυτό, ευχαριστούμε, γεια σας, προτιμώ τα 200 χιλιάρικα.

Διαρκείας λέω να χτυπήσω στην 5/6. Θα δούμε. Θα δούμε και τα οικονομικά μας πως θα είναι...

_ST_ είπε...

Σύντροφε ανακοινώθηκαν τα εισητήρια και έτσι δευτέρα μεσημέρι λέω να πάω να πάρω δυο στην 5! 250 € το κομμάτι!
Αντε από Δευτερα ο ΤΕΟ και επισημα προεδρος!
Μακαρι τα λαμογια να αποτελέσουν παρελθόν!