Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-06-22

Όλοι με τον Τέο

Επιστροφή μετά από μερικές μέρες απουσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται (φόρτο εργασίας τις πρώτες 2-3 μέρες). Αν κάποιος ενδιαφέρεται για φωτογραφίες από το ταξίδι μου στο Παρίσι, ας κάνει λίγο υπομονή, έως ότου τις ανεβάσω.

Πάμε λοιπόν στα του ΠΑΟΚ.

Τα νέα φαντάζομαι ότι είναι γνωστά. Ο αρχηγός από Δευτέρα αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα προέδρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι περιττό να πούμε ότι ΟΛΟΙ οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να στηρίξουμε το Θοδωρή Ζαγοράκη στην προσπάθεια που ξεκινάει για να αναστήσει τον ΠΑΟΚ. Χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου είναι δύσκολο να πετύχει το εγχείρημα του Θοδωρή. Σε όσους βλέπουν βίους παράλληλους μεταξύ Ζαγοράκη και Νικολαΐδη, να πω ότι υπάρχουν ομοιότητες, αλλά υπάρχουν και διαφορές. Ο Νικολαΐδης τότε είχε την ΑΕΚ σχεδόν μέσα στο άρθρο 44, ενώ ο Τέο κυνηγάει ακόμη τη ρύθμιση των προστίμων και των χρεών. Δεύτερη διαφορά είναι ότι ο Νικολαΐδης είχε τότε επιχειρηματίες από πίσω, ενώ ο Θοδωρής έχει εμάς. Τον απλό ΠΑΟΚτση που πάει στο γήπεδο, τον απλό ΠΑΟΚτση που αγαπάει την ομάδα και δεν βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν επένδυση.

Άρα πρέπει να στηρίξουμε ΟΛΟΙ τον Τέο.

Την περίπτωση να μην πετύχει το εγχείρημα του Τέο δεν θέλω να τη σκέφτομαι. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχει σβήσει και η τελευταία ελπίδα για την ομάδα μας...

Πως θα στηρίξουμε τον Τέο;

Η στήριξη του Τέο μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Ο κεντρικός θα είναι η αγορά εισιτηρίων διαρκείας και η εν γένει μαζική παρουσία του λαού του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Με 10.000 διαρκείας και από 250-300 € κατά μέσο όρο το ένα, μιλάμε για 2,5-3 εκ € σαν μπόνους ξεκινήματος στο Θοδωρή. Με τόσα εισιτήρια δεδομένα θα έρθουν και αντίστοιχες χορηγίες που δεν ήρθαν πέρυσι. Γιατί κακά τα ψέμματα, όταν ξέρεις ότι διοίκηση και οπαδοί είναι σε κόντρα και το γήπεδο είναι άδειο, δεν κάνεις χορηγία. Όταν βλέπεις ότι διοίκηση και οπαδοί συμπλέουν, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ένας άλλος τρόπος στήριξης θα είναι μέσω της μπουτίκ και την αγορά φανελών, κασκόλ, T-shirts και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Βέβαια το εμπορικό τμήμα του ΠΑΟΚ πρέπει να αναδιοργανωθεί ώστε να αποδώσει καλύτερα. Πέρυσι έφερε μόνο 300.000 € ενώ θα έπρεπε να φέρνει τουλάχιστον 1 εκ €.

Και φυσικά ο βασικότερος τρόπος στήριξης θα είναι με το να σταματήσει η γκρίνια και η μουρμούρα και η φαγωμάρα μεταξύ μας. Εμφύλιος στο λαό του ΠΑΟΚ δεν χωράει, ειδικά αυτή την εποχή.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΕΟ!

2 σχόλια:

_ST_ είπε...

ξέρεις οτι μεχρι προτινος ο γουμενος επαιρνε τα εσοδα απο μπουτικ?!

Αντε να βγουν τα διαρκειας να αγορασουμε κανα δυο!

ΥΓ Καλως ηρθες!!! Πως ηταν το Παρισι?

DonEMO είπε...

Ναι είναι γεγονός!!! Μια εταιρεία του γούμενα είχε την εκμετάλλευση της μπουτίκ μέχρι τώρα.

Τώρα λέει θα συσταθεί νέα εταιρεία και θα δοθεί βάρος στην εκμετάλλευση του σήματος για να μαζευτεί κάνα φράγκο.

Όσο για το Παρίσι, ήταν φοβερό. Πανέμορφο αλλά και πολύ βρώμικο. Θα σηκώσω σύντομα φωτογραφίες στο site μου.