Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-06-28

Στηρίζεις τον Τέο; Απόδειξη!

Αγόρασα χτες το εισιτήριο διαρκείας για την χρονιά που ξεκινάει.

Ιδού και η σχετική απόδειξη που μου έκοψαν.


Να ευχαριστήσω τον εν ΠΑΟΚ αδελφό _ST_ για τη συμβουλή και την υπόδειξη που μου έκανε και μπόρεσα να τσιμπήσω την (εξαιρετική) περσινή θέση που κατείχε, αφού εκείνος μετακόμισε μια σειρά πιο πάνω.

Είχε αρκετή κίνηση χτες στα γραφεία της ΠΑΕ και έβλεπε κανείς μια διάχυτη αισιοδοξία και έναν ενθουσιασμό. Τόσο από πλευράς φίλων του ΠΑΟΚ, όσο και από πλευράς υπαλλήλων της ΠΑΕ. Ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε αρνήθηκε να μου πει συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων που ήδη πουλήθηκαν, αλλά είπε εμφατικά ότι θα βγει ανακοίνωση την Παρασκευή "για να τρελαθούν όλοι".

Να πω εδώ και 2-3 πραγματάκια παραπάνω:

Πήρα διαρκείας φέτος γιατί θεωρώ ότι πρέπει εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες που αγαπάμε την ομάδα να στηρίξουμε έμπρακτα το Θοδωρή Ζαγοράκη στην προσπάθεια που κάνει. Ένας τρόπος είναι η αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Και αυτό γιατί έχει άμεσο και μετρήσιμο αποτέλεσμα. Όπως και η εν γένει προσέλευση στο γήπεδο. Αλλά ο αριθμός διαρκείας που θα πωληθούν τελικά θα έχει και άμεσο αντίκτυπο στις χορηγίες, στις διαφημίσεις και φυσικά πρωτίστως στην οικονομική ευελιξία που θα δώσουν στη διοίκηση.

Αντίστροφα πέρσι δεν είχα πάρει διαρκείας και δεν πάτησα στο γήπεδο έως ότου έφυγε ο γούμενας. Και μαζί μου πάρα πολλοί ΠΑΟΚτσήδες. Αυτή η άτυπη αποχή λειτούργησε σαν μέτρο πίεσης στο γούμενα και τον ξεφορτωθήκαμε. Φέτος λειτουργούμε διαφορετικά.

Αγοράζοντας εισιτήρια στηρίζουμε το Θοδωρή.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι προσωπικά δεν βάζω "ΠΑΟΚτσιδόμετρο". Δεν λέω "αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ, πάρε εισιτήρια διαρκείας, αν δεν πάρεις σημαίνει ότι δεν είσαι ΠΑΟΚτσής". Ούτε "αν αγοράσεις στην 5 είσαι πιο πολύ ΠΑΟΚτσής από ότι αν αγοράσεις στην 7, αλλά λιγότερο από ότι αν αγοράσεις στην 1". Ο καθένας αγοράζει ή όχι ανάλογα με τα κριτήριά του και με βάση τις οικονομικές δυνατότητές του.

Το τρίτο (και επειδή πολλοί μη ΠΑΟΚτσήδες μου το λένε συνέχεια) είναι το εξής: Μπάλα σπουδαία δεν περιμένω να δω φέτος. Δεν παίρνω διαρκείας επειδή έχουμε τη φοβερή ομάδα που θα παίξει μπαλάρα. Παίρνω διαρκείας για να στηρίξω τον πιο έντιμο πρόεδρο που ανέλαβε τα τελευταία 20 χρόνια τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι δεν θα δω καλή μπάλα.

Ξέρω όμως ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη και δεν αρκεί να φωνάζουμε από τον καναπέ, τα φόρουμ, τα blogs και τα ραδιόφωνα για λύση στον ΠΑΟΚ, αλλά να μην κουνάμε δαχτυλάκι, όταν ο Θοδωρής ζητάει τη στήριξή μας. Και να μας φταίει μετά η πολιτεία, ο καιρός και οι κακοί όλου του κόσμου που δεν ξεκολλάει η ομάδα μας απ' το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.


4 σχόλια:

_ST_ είπε...

Ευχαριστω αδερφε!
Ποια φοβερη μπαλα να δουμε!!
Εδω παμε να σωσουμε την ομαδα!

DonEMO είπε...

Έτσι ακριβώς!

Πάμε να σώσουμε την ομάδα απ' τα λαμόγια και τη Δ' Εθνική (την οποία "οραματίζονται" κάποιοι σαν λύση-ήμαρτον).

Γιώργος Χατζηδημητρίου είπε...

Ρε συ; Έχεις πάει διακοπές; Ούτε μια κουβέντα για τον γερο- Αρίσταρχο που έφυγε νωρίς; Οι μεγάλοι σύλλογοι, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, στηρίζονται στους κοινούς (μας)θρύλους!

DonEMO είπε...

Έχεις δίκιο. Μεγάλη παράλειψη.

Δες εδώ.