Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-06-25

Τα διαρκείας και τα ... μαμησιάτικα

Μπαίνω πρωί-πρωί στο γραφείο αλαφιασμένος από τη ζέστη (29 C στις 0730, έλεος) και τον λίγο ύπνο ακριβώς λόγω της ζέστης. Εκεί με περιμένει ο συνάδελφος αρειανός που έχει κουλάρει λίγο με το κλιματιστικό και με βομβαρδίζει με το καλημέρα με την ακόλουθη ερώτηση:

"Ρε Μήτσο, αγοράζοντας διαρκείας φέτος για τον ΠΑΟΚ δεν ξεπλένεις τα γαμησιάτικα του γούμενα και όλων των προηγούμενων; Δηλαδή το ότι τόσα λαμόγια φάγαν απ' τον ΠΑΟΚ δεν το πληρώνεις εσύ;;;"

Μάλιστα. Τι απαντάς;

Απαντάω ότι ναι μπορεί να βγάζω λάδι τους γουμενο-μπατμανους και όσους φάγαν απ' τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10-15 χρόνια, αλλά επιτέλους για πρώτη φορά έχω έναν πρόεδρο που μπορώ να εμπιστευτώ. Και εμπιστεύομαι ότι δεν θα φάει τα 3 εκ € που θα μαζευτούν για να την κοπανίσει την επόμενη μέρα.

Πέρυσι δεν είχα δώσει ούτε ένα τσακιστό λεπτό για τον $αλπιγγίδη. Είπα δεν δίνω, γιατί δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κοντό, ούτε τον χοντρό. Το ότι τελικά δικαιώθηκα, δεν με χαροποιεί γιατί οι δύο τους φάγαν τα λεφτά του κοσμάκη...

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φέτος υπάρχει ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Εμπιστεύομαι ότι θα κάνει τις σωστές επιλογές και ότι με τον Τέο πρόεδρο δεν θα τολμήσει να βάλει κανείς χέρι στα λεφτά του ΠΑΟΚτσίδικου λαού.

Άλλωστε τα πράγματα είναι απλά και οι επιλογές λίγες:

Επιλογή πρώτη: Αφήνουμε τον ΠΑΟΚ μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όπως πέρυσι. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Κακή χρονιά, ο ΠΑΟΚ διασύρεται διαρκώς και γίνεται ρεζίλι. Κάθε παπάρας λεζαντάκιας βγαίνει και δηλώνει ότι θα πάρει τον ΠΑΟΚ, κάνει τσάμπα το κομμάτι του και ουσία μηδέν.

Επιλογή δεύτερη: Έρχεται μεγαλοεπενδυτής-μεγαλολαμόγιο. Επειδή το έργο το είδαμε πολύ συχνά και είδαμε και την κατάληξη που είχε, νομίζω ότι δεν αξίζει να το σχολιάσουμε... Οι πιθανότητες να πάρει τον ΠΑΟΚ ένας Bill Gates ή ένας Αγγελόπουλος είναι ελαχιστότατες.

Επιλογή τρίτη: Ο κόσμος πέρνει την τύχη της ομάδας στα χέρια του. Με μπροστάρη έναν πραγματικό ΠΑΟΚτσή, όπως ο Θοδωρής. Αυτό μπορεί να γίνει με αγορά διαρκείας, με αγορά μετοχών. Με συμμετοχή και με στήριξη έμπρακτη και όχι με λόγια και σάλια στα ραδιόφωνα.

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποια είναι η σωστή επιλογή.

Και στο κάτω-κάτω αν εμείς που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ δεν βοηθήσουμε το Θοδωρή, από ποιον σκατά περιμένουμε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ; ΕΕΕ;;;
2 σχόλια:

_ST_ είπε...

Συμφωνω φιλαρακι, 1000%! Αλλά η πολιτεία πρέπει να κυνηγησει γουμενομπατατουδηδες! Εγω πρεπει αυτην την στιγμη να σωσω την ομάδα με τον Τεο αρχηγό. Δεν μπορούμε να κανουμε τιποτε αλλο...
Πρωτα τα διαρκειας και μετα η Αυξηση...

Και αν στην πορεια προκειψει και επενδυτης να το συζητησουμε.. μεχρι τοτε ομως πρεπει να δρασουμε.

DonEMO είπε...

Έτσι ακριβώς είναι.

Από ότι φαίνεται το έχουμε πάρει είδηση. Και ήδη φύγαν 700-800 εισιτήρια, ανάλογα με τη φυλλάδα που κάνει το ρεπορτάζ.