Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-07-18

Και ο μήνας έχει ... 18

18 Ιουλίου σήμερα.

Όταν ανέλαβε ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον ΠΑΟΚ πριν 5 εβδομάδες περίπου, είχε δώσει τελεσίγραφο ότι αν δεν γίνει η ρύθμιση έως τις 18 Ιουλίου 2007, θα φύγει.

Βέβαια ο Θοδωρής δεν φεύγει. Δεν μπορεί να φύγει και ας μην έχει γίνει ακόμα η ρύθμιση. Και δεν μπορεί να φύγει γιατί αν φύγει, ο ΠΑΟΚ θα σβήσει. Τόσο απλά.

Από την άλλη έχουμε τον κ. Ορφανό να μας διαβεβαιώνει ότι η ρύθμιση (που θα αφορά πολλές ομάδες και όχι μόνο τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ) θα γίνει "τάχιστα" και είναι θέμα ημερών. Αυτό το ακούμε βέβαια από την αρχή του χρόνου. Ο Ορφανός βέβαια είναι ο μόνος που "τρέχει" το θέμα και ο πρώτος υπουργός που υπέγραψε τη σχετική τροπολογία. Οι άλλοι είναι που τρενάρουν το θέμα. Και είναι φυσικό να ενδιαφέρεται τόσο για το θέμα τις ρύθμισης, γιατί η ρύθμιση θα πιάσει και τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, άρα συνολικά θεωρεί ότι θα κερδίσει πόντους στην εκλογική του περιφέρεια, στη Θεσσαλονίκη.

Χτες με νέα του δήλωση ο υπουργός μας είπε, ότι "η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα γίνει τάχιστα, εν όψει και της συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα, της νέας αγωνιστικής περιόδου".

Είδωμεν.

Γιατί αν δεν δούμε, τότε η υπόθεση θα γυρίσει μπούμερανγκ στον κ. Ορφανό, που θα φάει τρελό μαύρο στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: