Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-07-05

Ουντέζε, Γλύκος στον ΠΑΟΚ. Έρχεται και ο Βρύζας

Επέστρεψε στην Τούμπα και ο Ifeanyi Udeze μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ.
Ο παίκτης μάλιστα χάρισε κάποια χρωστούμενα που του είχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την εποχή γούμενα και υπέγραψε 2 ετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών ύψους 400.000 €. "Επιστρέφω στην οικογένειά μου" δήλωσε ο παίκτης.

Παράλληλα αποκτήθηκε και ο νεαρός τερματοφύλακας Π. Γλύκος για 5 χρόνια, ο οποίος αγωνιζόταν έως τώρα στον Ολυμπιακό Βόλου.Την κίνηση με τον Γλύκο την καταλαβαίνω και ήταν αναμενόμενη. Νέος τερματοφύλακας, ταλαντούχος (λέγεται), θα κάνει το Φερνάντεζ να αισθανθεί λίγη πίεση. Χώρια που με Κούλη για δεύτερο τερματοφύλακα δεν πάμε πουθενά...

Την απόκτηση του Ουντέζε δεν την πολυκατάλαβα για να είμαι ειλικρινής. Σίγουρα χρειαζόμαστε έναν κεντρικό αμυντικό, σίγουρα ο Ουντέζε έπαιξε παλιά καλούτσικη μπάλα στον ΠΑΟΚ, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου πολυκάθεται η μεταγραφή. Κάτι οι μόνιμες καθυστερήσεις του Ουντέζε για να επιστρέψει απ' τις διακοπές, κάτι ο τρόπος με τον οποίο έφυγε, δεν ξέρω... Τέλος πάντων.

Προ των πυλών της Τούμπας είναι και ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος χτες απολογήθηκε και αθωώθηκε για μια υπόθεση ντόπινγκ. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Βρύζας έχει υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και ότι έχει αντίστοιχο ιατρικό φάκελο να το στηρίξει. Οι φωστήρες της Super League πάντως προτίμησαν να τον σύρουν στον αθλητικό δικαστή και οι φωστήρες των φυλλάδων φρόντισαν να διασύρουν το όνομά του. Απαράδεκτα πράγματα... Να θυμίσω ότι ο Βρύζας είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ (πάλι για υψηλή τεστοστερόνη) κατά το Confederations Cup το 2005 και αθωώθηκε τότε από την ΦΙΦΑ. Αλλά τι να ξέρουν οι κουτόφραγκοι, εδώ οι αστέρες του Σούπερ Φούσκας τα ξέρουν όλα καλύτερα.

Εν αναμονή λοιπόν του Βρύζα, ενώ κάποιες φυλλάδες κάνουν λόγο και για άλλες 2 κινήσεις που ετοιμάζει ο Ζαγοράκης. Είδωμεν. Για τον δε Τόργκελε λέγεται ότι βρίσκει ομάδα στο εξωτερικό και θα φύγει να ησυχάσουμε.

Η ουσία είναι πάντως ότι το ρόστερ της ομάδας γεμίζει και ότι πιθανόν τα πράγματα αγωνιστικά να μην είναι τελικά τόσο άσχημα όσο τα περιμέναμε. Αυτό θα φανεί όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Από Δευτέρα 9 Ιουλίου αρχίζουν πάντως η προπονήσεις. Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και προβλέπω να γίνει χαμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: