Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-07-12

Τα νέα της ημέρας

Απάντηση περιμένει ο ΠΑΟΚ για έναν αργεντινό μέσο. Η ομάδα του τον δίνει, λέει, μόνο δανεικό και για 400.000 €! Τι λέτε ρε; 400 χιλιάρικα και να μην σου ανήκει ο παίκτης. Άσε που μπορεί να βγει και κανά παλτό.

Το σίριαλ με τον Φύσσα συνεχίζεται. Οι φυλλάδες λένε ότι ο Θοδωρής τον πιέζει, αλλά εκείνος δεν ρίχνει το κασέ του.

Ρε Φύσσα αγόρι μου, τι θα γίνει; Θα έρθεις στον ΠΑΟΚ ή όχι; Το πράγμα είναι απλό: Αν θέλεις να έρθεις, έρχεσαι, αν δεν θέλεις το ξεκόβεις και ησυχάζουμε όλοι. Δεν θέλει φιλοσοφία το πράγμα.

Διαβάζω σήμερα και τρελαίνομαι, ότι υπάρχει σενάριο που φέρνει το Μ. Κωνσταντίνου στον ΠΑΟΚ μέσω του Mr. Puma Hellas κου Γλου. Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, οπότε δεν το αναλύουμε και περισσότερο.

[Άσχετο]
Αν τελικά έρθει, θα διαγραφεί πρώτα από μέλος του γαύρου;
[/Άσχετο]

Διαβάζουμε επίσης σήμερα ότι παίζει το όνομα του Σνάουτσερ για τον ΠΑΟΚ. Έχω την αίσθηση ότι ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος απ' τον Ηρακλή (τι τραγωδία περνάν και αυτοί...) οπότε τα πράγματα θα είναι σχετικά εύκολα. Πολύ καλός παίκτης, αξιόπιστη λύση για τα άκρα της άμυνας αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός. Προσωπικά βλέπω αυτήν την υπόθεση να προχωράει πιο εύκολα από την υπόθεση Φύσσα. Άσε που τη θεωρώ και πιο λογική λύση. Λιγότερα χρήματα για έναν παίκτη-πολυεργαλείο. Ο Φύσσας μόνο στο άκρο μπορεί να παίξει, και αυτό δεν το κάνει και πολύ καλά τελευταία...

Κατά τα άλλα, ο Τόχου οδεύει προς την Παναχαϊκή του Γεωργάτου, όπου του δίνουν 3ετες συμβόλαιο! Στο καλό Κούλη, καιρός να αδειάζει και μια θέση για κανένα νεαρό τερματοφύλακα, μπας και νοιώσει ο Ντάνυ λίγο ανταγωνισμό.

Α, και μιας και μιλάμε για το Ντάνυ. Μπήκαν λέει διαρρήκτες στο σπίτι του (αφού ήρθε απ' τις διακοπές) και του τα σήκωσαν όλα... Ήμαρτον Παναγία μου!

2 σχόλια:

tyxod είπε...

Φέτος λόγω της παρουσίας του Θοδωρή στη διοίκηση οι φυλλάδες είναι ικανές να μας φέρουν και τον zidane... Είναι αρκετά απίθανο να έρθει ο Κωνσταντίνου έχει καλύτερες επιλογές. Και στον Ηρακλή μπορεί να πάει αν τον πληρώνει ο Ρέμος και να γυρίσει στην Κύπρο σαν ήρωας μπορεί...

Πάντως αν - αν, λέμε - έρθει θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να παραμείνει μέλος του γαύρου και να πληρώνει κανονικά τις συνδρομές του... Κότες δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ, λέμε... Διάλεξε να είναι γαύρος, θα μείνει γαύρος. Αλλά αν - αν, λέμε - έρθει και δεν παίξει θα του φερθούμε και σαν γαύρο...

DonEMO είπε...

Όπως είπα ήδη στο post, το θεωρώ απίθανο να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνου και προσωπικά δεν τον θέλω.

Οπότε δεν ασχολούμαι παραπέρα με τη φημολογία αυτή...