Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-07-30

Πάσα για Μπλογκεροπαίχνιδο

Το Blog αυτό είναι καθαρά αθλητικό. Συγκεκριμένα ποδοσφαιρικό, καθώς είμαστε λάτρεις του ποδοσφαίρου και μισούμε θανάσιμα τη σπυριάρα.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην αποδεχτώ την πάσα που μου κάνει ο εν ΠΑΟΚ αδελφός _ST_ για παιχνίδι, και μάλιστα "μπλογκερικό". Την εντάσσω λοιπόν και αυτή στο αθλητικό πνεύμα που διέπει το Blog και παίζω μπάλα!

Οι κανόνες είναι απλοί:

1. Σχολιάζεις την φράση διασήμου που επέλεξε ο τύπος(τύπισσα στην προκειμένη) που σε προσκάλεσε
2. Επιλέγεις και σχολιάζεις μια φράση διασήμου
3. Σχολιάζεις την φράση που εμπνεύστηκε ο τύπος(τύπισσα στην προκειμένη) που σε προσκάλεσε, και
4. Επιλέγεις και σχολιάζεις μια δικής σου έμπνευσης φράση...

Πάμε λοιπόν.

1. Λέει ο διάσημος Αϊνστάιν του _ST_: "Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλάκεια. Αν και διατηρω αμφιβολίες για το πρώτο". Δυστυχώς η ανθρώπινη βλακεία είναι όντως άπειρη. Και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά στην χώρα μας, όπου η βλακεία είναι η ανώτερη επιστήμη... Και για του λόγου το αληθές διαβάστε λίγα δείγματα νεοελληνικής βλακείας στο "Καφενείον η Ελλάς" καθώς και στον "Νεοέλληνα".

2. Σαν δικό μου διάσημο διαλέγω τον Ηράκλειτο που είπε το περίφημο "τα πάντα ρει". Όλα αλλάζουν. Απ' τη μια στιγμή στην άλλη. Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει. Υπάρχει ακμή και παρακμή. Άνοδος και πτώση. Δόξα και μεγαλεία από τη μια, απαξίωση και εξαθλίωση απ' την άλλη. Και όλα αλλάζουν και για όλους.

3. Λέει ο _ST_ έστω και μεθυσμένος: "always keep a small basket". Κράτα μικρό καλάθι. Αυτό ισχύει και για το φετινό ΠΑΟΚ (μην ξεχνιόμαστε). Χαμηλά την μπάλα, για να μην φάμε πίκρα στο τέλος. Χαμηλές προσδοκίες, ώστε να χαρούμε περισσότερο πιθανές επιτυχίες.

4. Λέω εγώ ο σοφός donEMO: "Ότι κάνεις, θα το βρεις μπροστά σου". Κάθε μας πράξη έχει αντίκτυπο στο μέλλον. Και αργά ή γρήγορα θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Θετικό ή αρνητικό. Αναλόγως του τι έχουμε κάνει. Είναι η δική μου εκδοχή του "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς".

Περιμένω σχόλια, απαντήσεις και πάσες για περισσότερο παιχνίδι.

2 σχόλια:

_ST_ είπε...

1. Για την άπειρη βλακεία στο μυαλό μου φέρνω για παράδειγμα τον Καρυπίδη

2. Τα παντα ρεί ...εγω το μεταφράζω σαν "Ποτε μην λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο" ή ακόμα καλύτερα μην χτίζεις παλάτια στην άμμο που έλεγε και ο Καζαντζίδης...

3. Μικρό καλάθι επρεπε να κρατούσαμε απο τότε που ηρθε ξανα ο Τεο στο αεροδρόμιο αλλα καποια πράματα καλα τα λες δυσκολα τα κάνεις

4. Συμφωνώ ότι οταν κάνεις κατι καλο ή κακο θα το βρείς μπροστα σου. Βέβαια ο χρόνος ειναι ένα θέμα...
Μπορεί να αργήσει απελπίστηκά αλλά εκείνη η Νέμεσις θα έρθει...

DonEMO είπε...

1. Χαχαχααα!!! Που τον θυμήθηκες;;;
2. Σωστός
3. Έτσι είναι. Δυστυχώς σαν έλληνες και σαν ΠΑΟΚτσήδες ενθουσιαζόμαστε γρήγορα και απογοητευόμαστε γρηγορότερα.
4. Ο χρόνος είναι όντως ένα θέμα, αλλά η Νέμεσις έρχεται 100%. Και όταν έρχεται είναι αμείλικτη.