Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-07-10

Τα άλλα νέα

Συνάντηση με τον Αλεξάκη είχε ο Ζαγοράκης χτες "προς ενημέρωση και των δυο πλευρών" όπως απέριττα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Άγνωστο το τι ειπώθηκε, όπως άγνωστες είναι γενικά οι προθέσεις του Αλεξάκη και αυτών που εκπροσωπεί. Εγώ μάλλον για φούσκα το βλέπω.

Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφερθεί ότι λύθηκε (επιτέλους) η συνεργασία ΠΑΟΚ και Γιασεμάκη, ο οποίος αναζητά ομάδα και φέρεται να μιλά με τη Βέροια. Στο καλό να πάει. Όσο και αν δεν θέλω να μηδενίσω την μεγάλη προσφορά του στα πρώτα χρόνια του στον ΠΑΟΚ (μην ξεχνάμε ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!!!), τα τελευταία χρόνια ήταν αρνητικότατος και υπέρ του δέοντος ακριβός, οπότε νομίζω δικαίως μπορούμε να πούμε ότι καιρός ήταν να φύγει.

Στην ουρά για να φύγει είναι και ο Τόργκελε, ο οποίος απουσίαζε χτες από την πρώτη της ομάδας, γιατί είναι σε αναζήτηση νέας.

Να σημειώσουμε ότι με την αποδέσμευση των δυο παικτών ο ΠΑΟΚ εξοικονομεί περίπου 600.000 € το χρόνο, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, αν αναλογιστεί κανείς κιόλας τη μηδαμινή προσφορά των δυο κατά την περσινή περίοδο...

Το σενάριο να έρθει ο Φύσσας στον ΠΑΟΚ φαίνεται να ναυαγεί με βάση τα δημοσιεύματα λόγω του πολύ ακριβού μπάτζετ του παίκτη. Σωστά το βλέπει η διοίκηση και δεν θέλει να τινάξει την μπάνκα στο αέρα, άσχετα αν ο Φύσσας "χωράει" σε κάθε περίπτωση στο ρόστερ της ομάδας.

Εν αναμονή εξελίξεων είμαστε για το θέμα ενός επιθετικού και ενός 10αριού που έχει ζητήσει ο Παράσχος. Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.


1 σχόλιο:

_ST_ είπε...

Θα συμφωνησω μαζι σου για Γιασεμακη!
Επίσης παλι καλα να μην ερθει ο Φυσσας φτανει...