Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-08-27

Το αντίο του αρχηγού, οι ύβρεις και τα συνθήματα

Επιστροφή λοιπόν απ' τις διακοπές.

Το θέμα των ημερών είναι ασφαλώς οι φωτιές, αλλά επειδή με αυτό ασχολούμαι στο άλλο blog, δεν θα κάνω ιδιαίτερη μνεία και εδώ... Το παρόν blog άλλωστε είναι καθαρά ποδοσφαιρικό και δη ΠΑΟΚτσίδικο, άρρωστα μάλιστα.

Αυτές τις ημέρες που ήμουν στη Λευκάδα δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τα αθλητικά. Δεν ασχολήθηκα με τίποτα βασικά, αλλά δεν πειράζει...

Στεναχωρήθηκα γυρνώντας την Πέμπτη να ακούω στα ραδιόφωνα για το τι έγινε στο αντίο του Αρχηγού της Εθνικής και του ΠΑΟΚ, στο φιλικό παιχνίδι Ελλάδας - Ισπανίας.

Προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ να ακούσω ότι 10-20-100-1000, δεν έχει σημασία, κάφροι, φωνάζανε συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ, ύβρεις κατά των Αθηνών και των ομάδων τους, ύβρεις κατά του $αλπιγγίδη, σε παιχνίδι της Εθνικής.

Όταν παίζει η Εθνική, φωνάζουμε για την Εθνική και για κανέναν άλλο. Και δεν αμαυρώνουμε την εικόνα του Λαού του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης μας. Και δεν δίνουμε δικαιώματα να μας λένε μερικοί κουτοπόνηροι "να, για αυτό δεν κάνουμε αγώνες της Εθνικής στη Θεσσαλονίκη".

Το παιχνίδι ήταν ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε τον Αρχηγό από την ενεργό δράση, να του αποδώσουμε τις τιμές που του πρέπουν για όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή την ευκαιρία τη χάσαμε.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το κακό χάλι του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας (πόσο τρ0μπες είναι στην ΕΠΟ να μην έχουν επέμβει σε αυτό το θέμα), εγώ αναρωτιέμαι πόσα χρόνια θα κάνουμε να ξαναδούμε την Εθνική να παίζει στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με έναν αντίπαλο αυτού του επιπέδου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: