Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-08-08

ΠΑΟΚ - Livorno 1-1: Πρώτο δείγμα θετικό

ΠΑΟΚ - Livorno 1-1 σε φιλικό αγώνα χτες στην Τούμπα

Είδαμε λοιπόν τα αποκαλυπτήρια του φετινού ΠΑΟΚ.

Από το α' ημίχρονο νομίζω ότι γενικά μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Η ομάδα κρατούσε τη μπάλα, υπήρχε κυκλοφορία, δεν είδαμε ούτε μια γιόμα. Γενικά είδαμε ένα στρωτό παιχνίδι με υπομονή, με όρεξη, με κινητικότητα. Και κυρίως δεν πόνεσαν τα ματάκια μας!


Η φωτογραφία είναι από το sportime.gr

Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα ο Χριστοδουλόπουλος και ο Βαγγελής (αργούν στην πάσα). Επίσης δεν μου άρεσε ο Χαραλάμπους, αλλά αυτό είναι σχετικό (θα εξηγήσω γιατί). Μου άρεσε πάρα πολύ ο Σνάουτσερ και σε δεύτερο βαθμό ο Αραμπατζής. ΓΧ και Σβούρας είναι σταθερές αξίες.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλές αλλαγές, χάθηκε ο ρυθμός και δεν είδαμε τίποτα αξιόλογο. Πάντως γενικά η ομάδα έδειξε στιβαρή.

Από τους παίκτες του β' μέρους ξεχωρίζω τον πολύ θετικό χτες Γκονζάλες και τον κάκιστο Άλαν. Αυτός ο Άλαν είναι άλανταλλων. Έχει διαρκώς λάθος τοποθετήσεις και δημιουργεί κενά στην άμυνά μας. Είναι τόσο κακός που κάνει τον Χαραλάμπους να φαντάζει σαν βράχος στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ενώ κατά βάση είναι άμπαλος. Με τον Άλαν κεντρικό αμυντικό δεν πάμε πουθενά. Πρέπει επειγόντως να βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα. Κακός επίσης και ο Ηλιάδης, ο Ορφανός πολύ τρακαρισμένος, ο Μπαϊάνο έδειξε θετικά στοιχεία, ενώ οι μικροί Αθανασιάδης, Δελήμπασης και Πεχλιβάνης ήταν ορεξάτοι, τρέξανε και άφησαν γενικά καλές εντυπώσεις.

Συνολικά κρίνω την εμφάνιση της ομάδας θετικά. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Περιμένουμε να δούμε πάντως ακόμα τους Λάκη (έπαιξε λίγο χτες και έδειξε καλά στοιχεία), Σάλμον και τον νεοαποκτηθέντα Ίλιεφ.

Στα θετικά για μένα και η παρουσία περίπου 17.000 φίλων της ομάδας. Ούτε παιχνίδι πρωταθλήματος να ήταν. Ο κόσμος δείχνει υπομονή και αγκαλιάζει την ομάδα.

Στα θετικά επίσης και η γνωριμία από κοντά με τον φίλο _ST_ με τον οποίο είχαμε μέχρι τώρα μόνο ηλεκτρονική/εικονική γνωριμία. Είδαμε το παιχνίδι μαζί, μιλήσαμε για τον ΠΑΟΚ, για τις δουλειές μας, για διακοπές και γενικώς για διάφορα. Και προσβλέπουμε να παρακολουθήσουμε τη σαιζόν παρέα (τα διαρκείας μας γειτνιάζουν) και μακάρι να είναι μια καλή χρονιά φέτος για την ομάδα μας.

6 σχόλια:

_ST_ είπε...

Καλή μας ποδοσφαιρική χρονιά φιλος!!
Οι Αρειανοί δεν λέν και πολλά σημερα πάντως! ;-)

DonEMO είπε...

Ναι χτες ήταν φειδωλοί, σήμερα έχουν ξεσαλώσει.

Τριάδα βλέπουν σήμερα μετά την εμφάνιση με το ... ΑΠΟΕΛ!!!

_ST_ είπε...

ναι! Και εγω τους βλέπω για τριάδα φέτος! Την κάτω του βαθμολογικού πίνακα αν κανουν εμφανίσεις όπως στο β ημιχρονο!

DonEMO είπε...

Χαχαχααα, καλό.

Λες να έχουμε τέτοια γέλια φέτος;;;

_ST_ είπε...

δεν λεω "μακάρι" για να μην χαρακτηριστώ εμπαθης..

DonEMO είπε...

Όχι, όχι. Εμείς δεν είμαστε εμπαθείς και κομπλεξικοί.

Εμείς ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας.

Άλλοι ασχολούνται με εμάς (γιατί άραγε;)