Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-09-20

Συνέντευξη Ζαγοράκη

Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ paokfc.gr

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χτες ο Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκτενές ρεπορτάζ υπάρχει στις σελίδες του Sportime.gr.

Εγώ θέλω να σταθώ σε μερικά μόνο σημεία.

Είπε ο Θοδωρής:
Ακούω ότι υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες πίσω από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Σας το λέω ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει τίποτα και κανένας. Μοναδικός χορηγός είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Έτσι φαίνεται να είναι. Επί του παρόντος τουλάχιστον. Και όσοι ψευτο-υποψήφιοι είχαν εμφανιστεί, εξαφανίστηκαν και αποδείχτηκε ότι είναι λεζαντάκηδες. Άρα να υποθέσω ότι την επερχόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα κληθούμε να την καλύψουμε εμείς.

Είπε ο Θοδωρής, ότι επί γούμενα "ξοδεύει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ 80.000 ευρώ για δώρα, 52.000 ευρώ για γραφική ύλη, 48.000 ευρώ για υλικά φαρμακείου". Σε απλά ελληνικά κάναν φτερά 180.000 € με αδιαφανείς διαδικασίες και προφανέστατα κατέληξαν σε κάποιες τσέπες.

Να υποθέσω ότι έχουμε να δούμε ακόμα πολλά κανόνια να σκάνε. Χαρακτηριστικό και το τελευταίο που έσκασε με το κατασχετήριο των 240.762,23 ευρώ, από τον κ. Τοπαλούδη.

Μας είπε επίσης το ΔΣ για τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ. Η μπουτίκ ανήκει στη Δικέφαλος, συμφερόντων γούμενα και μπάτμαν. Η σύμβαση όμως έχει λήξει και θα ιδρυθεί μια νέα εταιρεία με την επωνυμία Τουμπα ΕΠΕ, "μέλη της οποίας θα είναι τα μέλη της διοίκησης και οι οποίοι θα είναι δωρητές του ΠΑΟΚ. Δηλαδή, ότι ποσοστό τους αναλογεί θα το παραχωρούν στον ΠΑΟΚ. Αυτή η εταιρία θα έχει το δικαίωμα εκμετάλλευσης του σήματος και η ΠΑΕ θα έχει το δικαίωμα ανάκλησης της συμφωνίας ανά πάσα στιγμή."

Ευελπιστώ να γίνει γρήγορα αυτό, ώστε να υπάρξουν πρόσθετα έσοδα για την ΠΑΕ και να μπορούμε επιτέλους να πάμε να πάρουμε πραγματάκια από τη μπουτίκ.

Είπε ο Θοδωρής:
Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό στην εξυγίανση και να μειώνουμε σταδιακά τα χρέη. Αγωνιστικά, να χτίσουμε μια μαχητική ομάδα. Δεν υποσχόμαστε ότι η ομάδα θα διεκδικεί κάθε χρόνο πρωτάθλημα, γιατί προέχει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις. Έχει καταστρωθεί ένα πενταετές πλάνο και προβλέπει τη σταδιακή αύξηση των χρημάτων που θα επενδύονται στο αγωνιστικό τμήμα.

Εγώ ανυπομονώ να δω που θα είμαστε αγωνιστικά φέτος. Δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά ούτε και τα βλέπω όλα μαύρα. Έχω επίγνωση όμως του γεγονότος, ότι αν πάμε μέτρια-χάλια, τότε δεν θα κόψουμε τόσα διαρκείας του χρόνου.

Τα οποία διαρκείας ξεπέρασαν τις 11.000 και απεφέραν κάπου 3,9 εκ € με βάση αυτά που είπε χτες ο Θοδωρής.
Για το θέμα των χορηγιών μας είπε το ΔΣ ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα κλείσει η χορηγία για το εμπρός μέρος της φανέλας. Έχουμε πλέον 19 χορηγούς εκ των οποίων κανένας δεν είναι κρατικός. Ας το ακούσουνε αυτό μερικοί (ονόματα δεν λέμε) που μας λένε ότι είμαστε κρατική ομάδα, και ομάδα του δημοσίου και άλλες τέτοιες μπούρδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: