Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-09-28

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ: Τεστ ωριμότητας

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ το Σάββατο 29/9/2007 στις 1900 για την 3η αγωνιστική

Έχω ξαναγράψει ότι θεωρώ το αυριανό παιχνίδι δοκιμασία ωριμότητας για την ομάδα μας.

Μπορεί να παίξαμε καλά με τη γριά και να τις ρίξαμε 3 τεμάχια, αλλά μην ξεχνάμε ποιον είχαμε απέναντί μας. Έναν αντίπαλο ψόφιο που ούτε καν σωστή προετοιμασία μπόρεσε να κάνει.

Άρα καλό θα ήταν να μην υπερτιμούμε την εμφάνιση της ομάδας μας κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα κυνηγάει και φέτος τη σωτηρία του.

Σαφώς δεν πρέπει να υποτιμούμε κιόλας το γεγονός ότι είδαμε πάθος, όρεξη και δύναμη. Και αυτοματισμούς και πίεση σ' όλο το γήπεδο και μια ομάδα που ήθελε να κάνει παιχνίδι και όχι να περιμένει να της κάτσει μια φάση, όπως επί Παράσχου.

Απέναντί μας έχουμε μια ομάδα που σίγουρα δεν είναι το περσινό καρναβάλι, αλλά επίσης σίγουρα δεν είναι ο Παναθηναϊκός που ήταν παλιά. Είναι και εκείνος πολύ απρόβλεπτος.

Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ώριμοι και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε έναν αγώνα αυτού του επιπέδου και μάλιστα εκτός έδρας, σε ένα γήπεδο όπου δεν τα πάμε καλά.

Η παράδοση δεν είναι και η καλύτερη. Έχουμε να πάρουμε ισοπαλία από τις 03/10/1999 (1-1) και να κερδίσουμε από τις 09/12/2001 (1:2). Έκτοτε έχουμε 6 σερί ήττες.

Από την ομάδα θα λείψουν οι τραυματίες οικοδόμος, Μπαϊάνο και Ουντέζε (αυτός είναι και μακράς διαρκείας - κάτι σαν τα γάλατα). Θέλω πραγματικά να δω πως θα κατεβάσει ο Σάντος την ομάδα και αν θα έχουμε τα κότσια να κατέβουμε με 4-3-3 όπως με τη γριά.

Ελπίζω να δείξουμε τα στοιχεία που είχαμε στο παιχνίδι μας με τη γριά και να αποσπάσουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει ώθηση στην ομάδα. Αισιόδοξος πάντως δεν είμαι.

Μακάρι να διαψευσθώ και να μου κάνει η ομάδα ένα καλό (ετεροχρονισμένο) δώρο για τα σημερινά γενέθλιά μου!!!

4 σχόλια:

_ST_ είπε...

Απώλεια ο Σνάουτσερ...
για να δούμε όμως τι θα γίνει!
Όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά.
Έχω μια καλή προαίσθηση! Λες?

DonEMO είπε...

Ναι ρε γμτ... Τώρα μόλις το είδα.

Πάλι αυτοσχεδιασμούς θα έχουμε στην άμυνα.

Για να δούμε.

_ST_ είπε...

Καλά τα πήγε ο Πεχλιβάνης στην θέση του Σνάουτσερ αλλά οι Μπαλαφας, Ηλιάδης ήταν ανύπαρκτοι και επομένως τοπ 4-3-3 δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κέντρο! Πάλι ανούσιοι και ακίνδυνοι ήμασταν στην επίθεση ειδικά όταν μπήκε ο ΓΧ που δύστυχως ήταν κατώτερος του αναμενόμενου.
Καλύτεροι Σαλμον, Χαραλάμπους, Μελλισης Κνολ και Λάκης

DonEMO είπε...

Γενικά ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών και χάσαμε δίκαια.

Ήμασταν πάλι ανύπαρκτοι εκτός έδρας...