Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-10-19

Άρης - ΠΑΟΚ: Η ώρα του ντέρμπι

Άρης - ΠΑΟΚ την Κυριακή 21/10/2007 στις 1900 στο γήπεδο Χαριλάου

Το γράφημα είναι από το contra.gr

Ας δούμε το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα πρώτα.

Εμείς κατεβαίνουμε χωρίς Αραμπατζή και Σνάουτσνερ που είναι ακόμα τραυματίες. Είναι και ο Ουντέζε τραυματίας, αλλά δεν νομίζω να τον υπολογίζει κανείς ούτως ή άλλως.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε λύση για δεξί μπακ. Ελπίζω αυτή τη φορά ο Σάντος να μην επιλέξει να χαραμίσει το Λάκη για τη θέση αυτή, γιατί ο Λάκης είναι πολύτιμος για το παιχνίδι προς τα μπροστά. Το ρεπορτάζ λέει ότι μπορεί να μπει ο Μελίσσης δεξιά και ο Μαλεζάς κεντρικός αμυντικός. Άλλοι λένε για Ορφανό κεντρικό αμυντικό. Θα δούμε. Επιμένω πάντως ότι ο Λάκης χαραμίζεται σαν δεξί μπακ.

Επίσης επιμένω ότι ο Χριστοδουλόπουλος πρέπει να γυρίσει στην αρχική ενδεκάδα. Το παιδί έχει πολύ ταλέντο και όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πιο πάνω από τους άλλους. Ελπίζω ότι έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του και θα κληθεί να βγάλει 90'.

Ξαναλέω αυτό που είπα και χτες: ότι κλειδί του αγώνα είναι η ψυχολογία των ομάδων και όχι τόσο η αγωνιστική τους κατάσταση και ικανότητα. Αυτό το νόημα είχε και η παρουσία και η ομιλία του Ζαγοράκη χτες στους παίκτες. Να τους τονώσει ψυχολογικά και να τους αφυπνίσει. Πιστεύω ότι σε αυτό το κομμάτι υπερτερούμε σαν ΠΑΟΚ. Ακόμα πιστεύω ότι μας βολεύει που θεωρείται ο Άρης το φαβορί για την αναμέτρηση.

Προσωπικά δεν κάνω προγνωστικά για το ντέρμπι. Μπορεί να λήξει με νίκη Άρη (απευχόμαστε), να λήξει Χ, να κερδίσουμε εμείς. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και σαν τέτοιο είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Όλα αυτά βέβαια είναι αμπελοφιλοσοφίες και την Κυριακή θα δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο. Εκεί που τελειώνουν τα διάφορα "θα" που ακούμε όλες αυτές τις μέρες από τους συμπολίτες.

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν!

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!

1 σχόλιο:

_ST_ είπε...

Συμφωνούμε 1000%!
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ!!