Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-10-24

Ανασύνταξη και στήριξη

Η ομάδα είναι σε φάση ανασύνταξης μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά απ' τον Άρη.

Οφείλει μάλιστα να ανασυνταχθεί άμεσα καθώς οι υποχρεώσεις της συνεχίζουν την Κυριακή με τον αγώνα με την Καλαμαριά. Καλό θα είναι να συνέλθουμε όλοι απ' την ήττα της Κυριακής και να κοιτάξουμε μπροστά.

Σίγουρα η ήττα απ΄τον συμπολίτη πόνεσε, σίγουρα η καζούρα που τρώμε τσούζει, αλλά αυτό πέρασε. Πρέπει να δούμε μπροστά, τα επόμενα παιχνίδια και κυρίως πως θα βελτιωθεί η ομάδα.

Καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας -εγώ ανήκω μάλλον στους τελευταίους που το κάναν- ότι η ομάδα φέτος δεν είναι για πολλά πολλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφεθεί η ομάδα, να μας πάρει όλους από κάτω και να παρατήσουμε τα παιδιά στο έλεος του Θεού. Ούτε και σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχόμαστε μοιρολατρικά τις ήττες.

Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα, τον προπονητή και τη διοίκηση. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος. Και χωρίς την δική μας στήριξη κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει.

Η διοικητική ανασύνταξη είναι σε εξέλιξη και θα φέρει και την αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Και η αγωνιστική ανάταση θα λύσει και τα χέρια της διοίκησης σε πολλά θέματα.

Άρα οφείλουμε να στηρίξουμε και θα στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ, όπως είπαν και οι συνδεσμίτες χτες στο Ζαγοράκη. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βγάλει την ομάδα απ' το αδιέξοδο.

Και όχι μεγαλο-επενδυτές που θα γίνουν μεγαλο-λ@μ0για...

Δεν υπάρχουν σχόλια: