Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-11-16

Συλλαλητήριο στις 25/11/2007

Ανακοίνωση για το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007 εξέδωσαν ομαδικά οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης μπορείτε να το δείτε στις σελίδες π.χ. των Ultraspaok.

Κεντρικό αίτημα του συλλαλητηρίου είναι να απαιτηθούν τα χρέη που βαραίνουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα φυσικά πρόσωπα που τα δημιούργησαν με την ανοχή της Πολιτείας που είχε κλείσει και τα δυο μάτια:

Απαιτούμε την διαγραφή των χρεών από το σύλλογό μας, την απαίτησή τους από τα φυσικά πρόσωπα που τα δημιούργησαν (Μπατατούδης, Γούμενος, Παγώνης) και δεν θέλουμε να επιβαρυνθούν για τα χρέη του ΠΑΟΚ άλλες κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας (συνταξιούχοι, αγρότες, εργάτες κ.λ.π.).
Προσοχή, κανείς δεν μιλάει για διαγραφή των χρεών και φόρτωμα στον κόκκορα όπως έγινε μέσω του άρθρου 44 για άλλες ομάδες. Μιλάμε για απαίτηση να τσιμπηθούν οι μπατμανο-γούμενο-παγώδες και να απαιτηθούν τα χρέη από αυτούς, ειδάλλως να μπουν μέσα όπως θα γινόταν με κάθε απλό Έλληνα πολίτη, και όπως γίνεται για κάθε ανώνυμη εταιρεία σε αυτή τη χώρα...

Αλλά για αυτό κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται συλλαλητήριο. Ας κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (συνεπικουρούμενη από τον ΑΣ και τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες) μηνύσεις σε όλους όσους βούλιαξαν τον ΠΑΟΚ στα χρέη και ας κάνει μετά η δικαιοσύνη αυτό που πρέπει.

1 σχόλιο:

Αποστόλης είπε...

Ολοι την Κυριακή οφείλουμε να δώσουμε το παρόν γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Αλλοι χρεώνουν την ομάδα μας και άλλοι πληρώνουν τα χρέη και εξ΄αιτίας τους η ομάδα δεν μπορεί να δει μια άσπρη μέρα!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!