Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2007-12-28

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Κλείνει η χρονιά

Cronica de una muerte anunciada λέγεται ένα βιβλίο του πολυαγαπημένου μου συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες. Χρονικό ενός προαναγκελθέντου θανάτου. Ο δολοφόνος έχει ειδοποιήσει το θύμα του ότι θα έρθει να το σκοτώσει και το θύμα ζει (για λίγο) με την ελπίδα ότι θα τη γλιτώσει.

Κάτι τέτοιο μου θυμίζει το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή 30/12/2007 για την 14η αγωνιστική. Ξέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χάσουμε, αλλά ελπίζουμε να ξεφύγουμε με βαθμό ή βαθμούς.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Σάλμον και Γεωργιάδης. Υπάρχει ενδεχόμενο να λείψουν και κάποιοι από τους Κωνσταντινίδη, Σνάουτσνερ και τον Βαγγελή. Από την άλλη ο Μπαλάφας επιστρέφει από τιμωρία.

Το ότι διοίκηση και προπονητής έχουν συμφωνήσει να μην κατέβουν οι 2 βασικοί φετινοί στυλοβάτες του ΠΑΟΚ και να εκτίσουν την τιμωρία τους στο εν λόγω παιχνίδι, εμένα μου λέει ότι πάμε να χάσουμε. Ίσως είναι και καλύτερα έτσι, δηλαδή να έχουμε τους Σάλμον και Γεωργιάδη στα επόμενα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Το να χάσεις στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ είναι μάλλον φυσιολογικό, αν και δεν θα έπρεπε να το βλέπουμε έτσι. ΠΑΟΚ είμαστε ρε γμτ!

Όπως και να 'χει με αυτόν τον αγώνα κλείνει μια καταστροφική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, μια χρονιά που είχε μόνο ένα θετικό στοιχείο: την έλευση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

2 σχόλια:

_ST_ είπε...

Δημήτρη θα διαφωνήσω! Το 2007 δεν ήταν τόσο καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ όσο το 2006! Άλλωστε με την έλευση του Ζαγοράκη είδαμε φως στο τούνελ και σβήστηκε εντελώς ο κίνδυνος να διαλυθεί η ομάδα και να πάει στην Δ'.
Ακόμα και αγωνιστικά τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα από πέρσι. Φυσικά δεν είναι ιδεατά, ούτε πάμε για πρωτάθλημα αλλά και η Ρώμη δεν (ξανά)χτίστηκε σε μια ημέρα! Ας δείξουμε υπομονή!
Όσο για το ΠΑΟΚ ΑΕΚ συμφωνώ μαζί σου ότι ο Σαντος αποφάσισε ότι δεν έχει ελπίδες να το χτυπήσει. Απο την άλλη μπάλα είναι και γυρίζει και γιαυτό ο Λάκης και ο Χριστοδουλόπουλος που θα παίξουν στις φυσικές τους θέσεις θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξια τους.
Καλή χρονιά να έχεις!!!
Φιλιά

ΥΓ Μακάρι να κλείσουμε το 2007 όπως το αρχίσαμε με μια νίκη επί της ΑΕΚ!

DonMits είπε...

Καλά το ότι το 2007 ήταν καταστροφικό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το 2006 ήταν εξίσου καταστροφικό ή και χειρότερο. Πάντως πριν την έλευση του Θοδωρή είχαμε πιάσει σχεδόν πάτο. Τώρα υπάρχει φως στον ορίζοντα και με υπομονή και τις σωστές κινήσεις θα βρούμε το δρόμο μας.

Καλή χρονιά και σε εσάς!