Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-01-29

Αναβλήθηκε η 19η αγωνιστική

Αναβλήθηκε η 19η αγωνιστική λόγω του θανάτου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου.

Η εμβόλιμη αγωνιστική ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη, αλλά θα γίνει τελικά το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβ 2008. Εμείς παίζουμε την Κυριακή 03/02/2008 στις 16.45 στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Άγνωστο είναι πότε θα γίνουν οι επόμενες αγωνιστικές και αν θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, ώστε να μην ξεφύγουν οι ημερομηνίες.

Εμάς η διακοπή μάλλον καλό θα μας κάνει. Θα έχουμε λίγο χρόνο παραπάνω να ανασυναχτούμε και να συνέλθουμε από τις 3 συνεχόμενες ήττες. Μακάρι να επέλθει και αφύπνιση σε αυτό το διάστημα γιατί είμαστε για τρελές φάπες αυτή τη στιγμή. Όπως παίζει τώρα η ομάδα, δεν νομίζω να υπάρχει αντίπαλος που να μπορούμε να κερδίσουμε...

Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τη συνέχεια. Οι απανωτές ήττες με έχουν απογοητεύσει πάρα πολύ. Και κυρίως οι κακές εμφανίσεις της ομάδας που δεν έχει πάθος και ψυχή και δεν μπορεί να κάνει φάσεις.

Ο ενθουσιασμός που είχα στην αρχή του δευτέρου γύρου εν όψει των πολλών αγώνων στη Θεσσαλονίκη έχει χαθεί, όπως πιστεύω ότι έχει χαθεί και ο στόχος της πεντάδας. Απεναντίας καλό θα ήταν να προσέξουμε τα νώτα μας για να μην μπλέξουμε σε δυσάρεστες περιπέτειες...

Εμείς πάντως θα είμαστε δίπλα στην ομάδα.

3 σχόλια:

παλαλός είπε...

ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...

_ST_ είπε...

πάλι καλά γιατι θα την τρώγαμε την παπάρα...
τώρα υπάρχει μια περίπτωση να την γλυτώσουμε...
Μαζόχες είμαστε ως γνωστον και θα την στηριξουμε την ομαδα...

DonMits είπε...

Εννοείται ότι είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ελπίζω να συνέλθει και να μην μας ταλαιπωρήσει άλλο...