Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-01-24

Συνέντευξη τύπου Ζαγοράκη

Συνέντευξη τύπου έδωσε το μεσημέρι το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το σχετικό ρεπορτάζ του in.gr περιέχει λίγο-πολύ όλο το περιεχόμενο της συνέντευξης. Αξίζει να το διαβάσει κανείς, αν δεν άκουσε τη συνέντευξη.

Δεν μας είπε πολλά καινούρια ο Θοδωρής. Είναι αλήθεια αυτό. Είναι όμως γεγονός ότι μίλησε αλήθειες και δεν πούλησε παπά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν είναι άλλωστε του χαρακτήρα του.

Έδωσε πλήρη κάλυψη στο Σάντος για τις περίφημες δηλώσεις με τα ψαρικά και μας είπε ότι ο ίδιος δεν βλέπει φέτος να βγαίνει η ομάδα στην Ευρώπη.

Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ θα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο κατά 20-30% για να φτάσει ο ΠΑΟΚ να έχει την παλιά του αίγλη και να ξαναγίνει μεγάλη ομάδα όπως τον οραματιζόμαστε και εμείς οι απλοί οπαδοί του.

Στόχος άμεσος είναι η δημιουργία αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, ώστε (συμπληρώνω εγώ) επιτέλους η ομάδα να αποκτήσει δικούς της χώρους και να μπορέσει να αναπτυχθεί σαν μια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα.

Είπε ότι δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία και κοιτάμε να κάνουμε καλή ομάδα. (Βέβαια οι κλαψιάρηδες πήραν πολλά σφυρίγματα στην μετά κλάψας εποχή και δεν έχουν στο σύνολό τους ούτε ένα τρίτο της δυναμικής του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που είπε ο Τέο είναι κατά βάση σωστό.)

Ξαναλέω ότι δεν μας είπε κάτι νέο η συνέντευξη και δεν θέλω να ασχοληθώ κι άλλο μαζί της. Παρόλα αυτά έπρεπε να γίνει για να ακούσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ κάποια πράγματα από τα πλέον επίσημα χείλη της ΠΑΕ, και ας μην μας αρέσουν αυτά.

Εγώ καλωσορίζω τέτοιες κινήσεις διαφάνειας και ενημέρωσης, για να ξέρει και ο κόσμος μας που είμαστε και που πάμε.

Μακάρι όλοι οι πρόεδροι μας στο παρελθόν (και δη το πρόσφατο) να ήταν σαν το Θοδωρή.

2 σχόλια:

_ST_ είπε...

Φίλος το έπιασες το σημείο εκεί που έλεγε για τις απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ για τα οικονομικά των ομάδων που θα αγωνίζονται στα Ευρωπαϊκά κύπελλα ...


Ειλικρίνεια πάντως χαρακτηρίζει την διοίκηση και μπορεί η Αλήθεια να πονάει αλλά είναι επιτέλους μια καλή αρχή για τον ΠΑΟΚ!

DonMits είπε...

Ναι το έπιασα, αλλά δεν αναφέρθηκα σε αυτό.

Ελπίζω πάντως αυτή η διοίκηση να μην υποπέσει στο λάθος της διοίκησης Βεζυρτζή-Οικονομίδη, που δεν βγάλαν εσκεμμένα τον ΠΑΟΚ στο ΟΥΕΦΑ για οικονομικούς λόγους...