Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-01-27

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ: Αντεπίθεση;

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ σήμερα 27-01-2008 στις 1900 για την 18η αγων. του πρωταθλήματος

Δεν έχω σκοπό να αναλωθώ πολύ σε σχόλια για αυτό το παιχνίδι. Ο λόγος είναι απλός.

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι και σαν τέτοιο δεν κρίνεται ούτε από συστήματα, ούτε από την ποιότητα των ομάδων. Κρίνεται από τον τσαμπουκά που θα δείξουν οι αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο και από το πόσο θα το θέλει η κάθε ομάδα.

Εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα απουσιών: Κνολ και Μπαλάφας θα δουν το παιχνίδι από την εξέδρα λόγω των κόκκινων καρτών που πήραν. Οπότε θα έχουμε κάποιες ανακατατάξεις στην άμυνα και στο κέντρο. Φημολογία υπάρχει μπόλικη, αλλά δεν μπαίνω στο τρυπάκι να ασχοληθώ. Μέχρι και 4-4-2 φημολογείται ότι θα παίξουμε... Θα τα δούμε στο γήπεδο.

Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι και να ξεκινήσουμε μια αντεπίθεση. Αρκεί α) να μην φάμε πρώτοι γκολ και β) να παιχτεί το ματς 50-50 από τον Παμπορίδη. (Να θυμίσω ότι ο Παμπορίδης ήταν ο διαιτητής που ζήτησε να κατέβει το περίφημο πανό και διέκοψε το ΠΑΟΚ-Εργοτέλης...)

Εξηγούμαι: α) Όσες φορές φάγαμε φέτος πρώτοι γκολ, χάσαμε. Εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, όπου ήρθαμε Χ. Άρα σκούρα τα πράγματα αν φάμε γκολ πρώτοι. Μακάρι να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε όπως πρέπει. Και β) έχω την αίσθηση ότι έχει στηθεί μια τρελή παράγκα για να πάρει ντε και καλά ο βάζελος το πρωτάθλημα φέτος (100 χρόνια γαρ) και ας έχει σκατά ομάδα. Αποκορύφωμα αυτής της παράγκας το πέναλτι μαϊμού κόντρα στην Καλαμαριά και φυσικά η ύποπτη αποβολή Κνολ την προηγούμενη εβδομάδα από το γνωστό βάζελο Γερμανάκο. Μακάρι να κάνω λάθος.

Έχουμε κερδίσει πολύ καλύτερους βάζελους από τον φετινό. Οπότε προσωπικά ο βάζελος δεν με φοβίζει καθόλου.

Αυτό που με φοβίζει είναι ο κακός ΠΑΟΚ και η παράγκα.

Το βράδυ θα δούμε τι θα γίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: