Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-02-01

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Θα ξυπνήσουμε επιτέλους;

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ την Κυριακή 03/02/2008 στις 16:45 για την 19η αγωνιστική

Τα πάντα μοιάζουν να είναι κόντρα μας σε αυτό το παιχνίδι. Η παράδοση που έχουμε δεν είναι ιδιαίτερα θετική (2 σερί ήττες μετράμε στην Κρήτη και έχουμε να κερδίσουμε από το 2003), το σερί που έχουμε αυτή τη στιγμή με τρεις ήττες είναι πρωτόγνωρο, οι κακές μας εμφανίσεις γενικά είναι μάλλον πολλές. Στοιχεία που μας κάνουν γενικότερα απαισιόδοξους για το εν λόγω ματς.

Βέβαια και ο ΟΦΗ είναι τραγικός φέτος και είναι σε άμεσο κίνδυνο να πέσει κατηγορία. Έχει να κερδίσει από την 14η αγων. τότε που είχε κάνει μεγάλη εμφάνιση στη Ν. Σμύρνη φιλοδωρώντας τον Πανιώνιο με 3 τεμάχια.

Θα ξαναπώ ότι είχα πει και για το ματς με το βάζελο. Δεν με φοβίζει ο ΟΦΗ, με φοβίζει ο κακός ΠΑΟΚ. Είμαι περίεργος να δω αν θα αφυπνιστούμε επιτέλους και θα κάνουμε ένα παιχνίδι της προκοπής, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι σαφέστατα υποδεέστερος.

Το παιχνίδι είναι και ευκαιρία να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας η οποία βρίσκεται στο ναδίρ. Και είναι επιβεβλημένο να αλλάξει εν όψει και του ντέρμπι με τον συμπολίτη.

Αυτό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι μάλλον και το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ όπως τον έχουμε δει μέχρι τώρα φέτος. Οι μεταγραφές που έγιναν θα αναμορφώσουν την ομάδα και θέλω να ελπίζω ότι θα της δώσουν την απαραίτητη ώθηση.

Ελπίζω τα καμάρια μας να ξυπνήσουν επιτέλους και φανούν επιτέλους αντάξια της υπομονής μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: