Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-02-27

Μίνι απολογισμός

Είμαστε στα μέσα του β' γύρου του πρωταθλήματος και έχουμε τελειώσει μια σειρά αγώνων στη Θεσσαλονίκη.

Επειδή όταν ξεκινούσε ο β' γύρος είχα κάνει μια προσπάθεια να οριοθετήσω κάποιες προσδοκίες, ας δούμε τι είχα πει και τι είδαμε.

Έλεγα λοιπόν:

Αν παρατηρήσει κανείς το πρόγραμμα μας, θα δει ότι έχουμε ένα μεγάλο σερί με ματς στη Θεσσαλονίκη: Ξάνθη - γριά - βάζελο - (έξω με ΟΦΗ στο Ηράκλειο) - Άρη - Καλαμαριά - γαύρο. Στα επόμενα 7 ματς λοιπόν παίζουμε 6 φορές στην Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να μαζέψουμε 15 πόντους στα 7 παιχνίδια.

Τελικά μαζέψαμε 7 βαθμούς. 4 σερί ήττες στην αρχή, 2 νίκες με Άρη και Καλαμαριά και Χ με γαύρο.

Λίγα πράγματα. Ακόμα και αν ξέρω ότι φέτος δεν είμαστε για σπουδαία πράγματα, ειλικρινά περίμενα περισσότερα από την ομάδα. Οι ήττες με γριά και ΟΦΗ με πόνεσαν πάρα πολύ. Η μια γιατί παίξαμε ΑΘΛΙΑ και η άλλη γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ματς που είχαμε κλείσει τον ανύπαρκτο αντίπαλο στην εστία του.

Πάντως φέτος παίζουμε καλύτερα από πέρσι που πονέσαν τα μάτια μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίζουμε καλά, αλλά υπάρχει βελτίωση τουλάχιστον... Και στο β' γύρο με την προσθήκη του Βερόν που έδωσε μεγάλη ηρεμία στο κέντρο μας και ώθηση ακόμα και στο Μπαλάφα, παίζουμε ακόμα καλύτερα απ' ότι στον α' γύρο.

Αφού λοιπόν έγινα ρόμπα με τις προβλέψεις – προσδοκίες μου για το πρώτο μέρος του β' γύρου, δεν θα κάνω προβλέψεις για τις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Δεν ξέρω και δεν θέλω να ρισκάρω να κάνω πρόβλεψη αν μπορούμε να μπούμε στην πεντάδα των play-offs. Μεταξύ μας δεν ξέρω αν υπάρχει και η θέληση να μπούμε. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα και δεν θα την ανοίξω εδώ.

Τον Αστέρα είμαι σίγουρος ότι θα τον περάσουμε. Δεν ξέρω αν η Ξάνθη και ο Πανιώνιος θα συνεχίσουν να έχουν την πολύ καλή πορεία που έχουν στον β' γύρο. Τον Πανιώνιο τον έχουμε μάλιστα εκτός έδρας σε 10 μέρες, οπότε μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας εκεί.

Όπως και να 'χει πάντως, ελπίζω ότι η ομάδα θα δείξει μεγαλύτερη συνέπεια και σοβαρότητα στη συνέχεια. Και στο τέλος θα δούμε τι θα βγει.

2 σχόλια:

_ST_ είπε...

ας κοιτάξουμε να περάσουμε από τον Εργοτέλη με νίκη και να χτυπήσουμε τα ματς με Πανιώνιο και Αστέρα και κάτι μπορεί να γίνει...
δύσκολα αλλα μπορεί να γίνει

DonMits είπε...

Το διπλό στην Κρήτη είναι αυτονόητο. Αν δεν πάρουμε εκεί διπλό που θα πάρουμε;;; Και μετά πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα με Πανιώνιο και Αστέρα.

Και στο τέλος θα δούμε τι θα βγει.