Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-04-24

Πρόωρη ανάσταση

Ανώδυνη ήττα γνώρισε χτες η ομάδα μπάσκετ από τον Άρη και σε συνδυασμό με την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από την ΑΕΚ, έμεινε στην Α1 κατηγορία.

Έτσι αποφύγαμε να γράψουμε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και γλιτώσαμε από αυτό που περνάει ο Ηρακλής όντας για 2η χρονιά στην Α2 χωρίς μάλιστα προοπτική ανόδου για φέτος.

Εγώ δεν πανηγυρίζω για αυτή την πρόωρη ανάσταση. Αισθάνομαι ανακούφιση που γλιτώσαμε στο παρά 5 το ρεζιλίκι και χαίρομαι μόνο για το ότι δεν δώσαμε τη χαρά στους οπαδούς του μισητού συμπολίτη να λένε ότι μας ρίξανε.

Η εικόνα που έχει η ομάδα που κέρδισε 3 εθνικούς και 2 ευρωπαϊκούς τίτλους τη δεκαετία του 90 μόνο θλίψη μου προκαλεί, κι ας μην παρακολουθώ μπάσκετ.

Αντί για πανηγύρια καλό θα ήταν να κάνουμε τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, ώστε να κάνουμε ένα αξιοπρεπές πρωτάθλημα. Τώρα που ο μέγας υπαίτιος αυτής της μεγάλης κρίσης έχει εξαφανιστεί, είναι ευκαιρία να μπουν σωστές βάσεις στο μπάσκετ μας.

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση σε όλους,

το καφενείο του ΠΑΟΚτσή θα επανέλθει την Τρίτη του Πάσχα.

3 σχόλια:

_ST_ είπε...

Ασε και την γλυτώσαμε κυριολεκτικά στο παραπέντε! Γιατι το Ρέθυμνο ανέβηκε πάρα πολυ στο β' γυρό και εμείς καταρέυσαμε με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια!
Τέλος καλό λοιπόν αλλά όπως είπες όχι όλα καλά! Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει εξυγίανση και στο μπάσκετ και ελπίζω ο Κατσαρής που έχει πολλές ευθύνες - αν σίγουρα δεν είναι ο μόνος υπαίτιος- για την αγωνιστική και διοικητική κατάντια του ΠΑΟΚ να φύγει απο το προσκήνιο...

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση

OKyrios είπε...

Aκριβώς έτσι Δημήτριε...

Τις καλύτερες ευχές και απο μένα για Καλό Πάσχα με τους αγαπημένους σου και καλή επάνοδο απο βδομάδα.

DonMits είπε...

Καλημέρα, Χριστός Ανέστη!

Στάθη οι ευθύνες του Κατσαρή είναι τεράστιες γιατί άφησε να εξελιχτούν καταστάσεις χωρίς να επέμβει καθόλου. Και έτσι οι γουμενο-πανελουδηδες κάναν ότι ήθελαν σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ. Σαν μαμά του λόχου που έχει υποτίθεται την υψηλή επιστασία απέτυχε. Δεν είναι τυχαίο ότι φέρεται να σκέφτεται να αποχωρήσει πριν τον αποχωρήσουμε...

Κύριε χρόνια πολλά!!!