Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-05-23

Ανανέωσαν Αθανασιάδης & Γεωργίου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με λιτή ανακοίνωση μας γνωστοποιεί "πως οι ποδοσφαιριστές Στέφανος Αθανασιάδης και Βαγγέλης Γεωργίου υπέγραψαν νέα συμβόλαια ως τις 30/6/2012."

Σωστή κίνηση και πολύ θετική. Μιλάμε για άρρωστα ΠΑΟΚτσάκια που διψάν για μπάλα. Μένει να τους δούμε όμως και να παίζουν κι όχι να γυαλίζουν τον πάγκο για να παίξουν κάποια παλτά. Ειδικά τον Αθανασιάδη τον πιστεύω προσωπικά πάρα πολύ. Ελπίζω ο Σάντος να μην επαναλάβει το περσινό του λάθος.

5 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Τώρα μόλις έγραψα δυό λογάκια στου Τάκολα το μπλόγκ για αυτό το θέμα. Ο Αθανασιάδης ήταν για δανεικός μέχρι τώρα, όλ όβ α σάντεν, τελείως ξαφνικά και αναπάντεχα δηλαδή (για να μη λέτε ότι δεν το μιλάω το ξένο), έγινε παίχτης μεγάλος που τον συμπεριλαμβάνουμε στα σχέδιά μας.
Έχω όμως και μια θεωρία στο γιατί δεν του αρέσουν οι πιτσιρικάδες, που την αναπτύξαμε με ένα φιλαράκι, τώρα που είμουν Ελλάδα.
Αν τον μικρό του πεις "κάνε βαβά" με την ΑΕΚ για παράδειγμα και άσ' τους, αυτός μπορεί να το πάρει και ανάποδα και να πατήξει και κανα γκολ και την χαλάσει την φτιάξη... Ενώ με τους 30άρηδες δεν έχει τέτοιο πρόβλημα...

DonMits είπε...

Panagioti ο Αθανασιάδης δεν έγινε ολ οφ α σαντεν παικταράς.

Ο μικρός ήτανε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα νέων με 24 τεμάχια και προωθήθηκε στους μεγάλους. Και εκεί ο Σάντος τον πάγωσε.

Και αφού ο μικρός τον εξέθεσε στον αγώνα με τη Λάρισα, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούσε να μην τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Αρκεί πραγματικά να του δώσει ευκαιρίες.

Panagiotis είπε...

Ε, μα, αυτό σε λέω ντε.. Αντί να βάλει το παιδί να παίξει, αυτός ο μα..ας ο προπονητής τον έκανε στην άκρη. Επειδή δεν ήταν από σχολή ποδοσφαιριστών της Πορτογαλίας. Και πήγε και έφερε τον Κονσεϊσάο... Εδώ στην Ευρώπη οι 19 χρονών είναι βασικοί σε ομάδες και οι 30άρηδες τελειωμένοι και εμείς κάνουμε το αντίθετο.
Άντε τέρμα η γρίνια είπαμε. Αλλά, σκέψου... Βαγγελής να τροφοδοτεί τον Αθανασιάδη.. Προβλέπω ωραίες φάσεις.. Μην πεις αυτό που σκέφτεσαι να πεις ;ο)

DonMits είπε...

Χιχιχιχιιιι, ο Βαγγελής τροφοδοτεί τον Αθανασιάση!!!

Άντε δεν θα γκρινιάξω!

Panagiotis είπε...

Καλάάάά....