Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-05-26

Τέλος ο Κατσαρής

Με επιστολή του που ανακοινώθηκε σε όλα τα ΜΜΕ, ο Θανάσης Κατσαρής υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ. Το κείμενο έχει ως εξής:

"Η απόφασή μου για την αποχώρηση ύστερα από 11 χρόνια διοικητικής παρουσίας ήταν ειλημμένη και δεν οφείλεται ούτε σε αρνητικές (επιθέσεις, ύβρεις, συκοφαντίες), ούτε και σε θετικές (λύσεις σε όλα τα προβλήματα ΠΑΕ, ΚΑΕ) καταστάσεις.

Ο ΠΑΟΚ ανήκει στους υγιώς σκεπτόμενους και ανιδιοτελείς ΠΑΟΚτσήδες, χωρίς τη λεβέντικη υποστήριξη των οποίων, ο ΑΣ δε θα ήταν ανεξάρτητος και ισχυρός.

Προσωπικά χωρίς αυτή την υποστήριξη κι εγώ δε θα είχα δύναμη και κουράγιο για να κρατήσω και να διατηρήσω ακέραιη ολόκληρη την περιουσία του συλλόγου (Τούμπα, Παλατάκι), την οποία πολλοί επιβουλεύτηκαν, αλλά ουδείς κατάφερε να την αγγίξει.

Θα είμαι πάντα στο πλευρό τους".

Έτσι ο Κατσαρής προλαμβάνει τις εξελίξεις και την αποκαθήλωσή του που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν.

Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω, μόνο να πω ότι προσωπικά τον θεωρώ υπεύθυνο για το χάλι στο οποίο άφησε να περιπέσουν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μη ασκώντας τους ελέγχους τους οποίους όφειλε να κάνει σαν "μαμά του λόχου".

Μια νέα σελίδα ανοίγει λοιπόν στον ΑΣ ΠΑΟΚ και μένει να δούμε ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση. Και εκεί περιμένω να δω τις κινήσεις του ΜΕΛΒΑ και του ΧΔ που τόσο φώναζαν (και δικαίως) κατά του Κατσαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: