Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-06-13

Ο Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ (;)

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βλάνταν Ίβιτς. Συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί ακόμα, αλλά όπως όλα δείχνουν το ζήτημα είναι απλά τυπικό. Μεταξύ του Σέρβου μέσου και του ΠΑΟΚ έχει επέλθει προφορική συμφωνία για συνεργασία 2 ετών.

Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης συζητούσε και με τον Άρη για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τέλη Ιουνίου, αλλά τελικά έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Καταλυτικό ρόλο φαίνεται ότι έπαιξε η παρουσία του Σάντος, με τον οποίο ο παίκτης είχε συνεργαστεί στην ΑΕΚ. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί και πέρσι για τον παίκτη, ο οποίος είχε συμφωνήσει τελικά με τον συμπολίτη.

Προσωπικά δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα για τον παίκτη. Δεν μπορώ όμως να παραγνωρίσω ότι έκανε πολύ καλή χρονιά στον συμπολίτη και ότι σίγουρα αποτελεί μια πολύ πιο ποιοτική λύση για το χώρο του κέντρου απ' ότι οι Βαγγελήδες και οι Μπαϊάνοι που υποστήκαμε φέτος. Είναι αργός, αλλά έχει πολύ καλή κάθετη πάσα και καλές εκτελέσεις στα στημένα.

Η απόκτηση του Ίβιτς θα παγώσει πιθανότατα το θέμα της απόκτησης του Ισπανού μέσου Ζεράρδ Λόπεθ στο οποίο είχαμε αναφερθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Και σωστά. Ο Ίβιτς είναι μια δοκιμασμένη λύση στο ελληνικό πρωτάθλημα, και σαφώς πιο οικονομική απ' τον Ισπανό. Μη ξεχνάμε ότι η ομάδα μας περνάει δύσκολους καιρούς.

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης, καλωσορίζουμε τον παίκτη στην ομάδα μας και ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: