Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-06-20

Ο Μπακαγιόκο στον ΠΑΟΚ (;) - Ξεκινά ο πλειστηριασμός για τον Χριστοδουλόπουλο

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί ακόμα, αλλά όπως όλα δείχνουν το ζήτημα είναι απλά τυπικό. Μεταξύ του Ιβοριανού φορ και του ΠΑΟΚ έχει επέλθει προφορική συμφωνία για συνεργασία 2 ετών.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή στην επίθεση (μετά τον Αναστασάκο), αλλά σίγουρα δεν αποτελεί την βασική επιλογή για την ομάδα. Ο Μπακαγιόκο πιθανότατα θα είναι συμπληρωματικός παίκτης.

Δεν τρελαίνομαι με τη μεταγραφή, αλλά δεν είναι ώρα για γκρίνιες. Άλλωστε μην ξεχνάμε τα οικονομικά μας. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα γίνει κι άλλη μεταγραφή πιο "γεμάτου" φορ. Ο Μπακαγιόκο είχε μέτρια χρονιά στην ΑΕΛ, σημειώνοντας 4 γκολ.

Στο μεταξύ φαίνεται να ξεκινάει ο πλειστηριασμός για τον οικοδόμο Χριστοδουλόπουλο.

Έχω ξαναπεί για τον μπετατζή ότι τον θεωρώ τον πιο ποιοτικό παίκτη που είχε φέτος ο ΠΑΟΚ και θα ήθελα να τον δω να προσφέρει στον ΠΑΟΚ πριν την κάνει για άλλες πολιτείες. Σαφώς φέτος έπαιξε πολύ κάτω απ' τις δυνατότητές του, αλλά ίσως δεν τον βοήθησε η θέση που έπαιζε φέτος. Όπως δεν τον βοήθησε και η πολύ χαμηλή διάθεση που είχε.

Εγώ θα προτιμούσα να δοθεί σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά κάτι τέτοιο είναι μάλλον ανέφικτο. Σε πρώτη φάση οι γαυρο-βάζελοι φέρονται να έχουν κάνει προτάσεις 2 και 2,2 εκ € αντίστοιχα.

Αν αναλογιστεί κανείς ποια ήταν η συνολική προσφορά του οικοδόμου στον ΠΑΟΚ, μιλάμε για πολλά λεφτά. Πιο πολλά κι από τα λεφτά που πουλήθηκε ο $αλπιγγίδη$, ο οποίος είχε παίξει και μπάλα στον ΠΑΟΚ. Και λεφτά που σίγουρα χρειαζόμαστε.

Το θέμα με τον οικοδόμο είναι ότι περιβάλλεται από μια αύρα χρυσόσκονης θα έλεγα, η οποία δεν δικαιολογείται από την απόδοσή του. Αυτή την αύρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Και να πάρει όσα παραπάνω ανταλλάγματα μπορεί για ένα μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου, το οποίο όμως δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα στον ΠΑΟΚ. Αν τα ποσά τα οποία ακούγονται και προαναφέραμε ισχύουν όντως, νομίζω ότι μπορούμε να τον δώσουμε άνετα. Χώρια που πιστεύω ότι α) μπορούμε να χτυπήσουμε και παραπάνω (ας τρενάρουμε το ζήτημα 10 μέρες ακόμα και θα δείτε τι θα γίνει) και β) κανένας ΠΑΟΚτσής δεν θα στενοχωρηθεί με ενδεχόμενη πώληση του παίκτη.

3 σχόλια:

_ST_ είπε...

Για τον οικοδομο πρώτα...
Αν δεν αυξησει την προσφορά ο ΟΣΦΠ να παει στο ΠΑΟ και στο καλο!

Για Μπακαγιοκο:
Πολυ ταχυς αλλά και αρκετά μεγάλος και ακούγεται ότι σαν χαρακτηρας δημιουργεί προβλήματα. Πέρσι με το τυρι έβαλε μόλις 4 γκολ αν και αυτό με την Μπλακμπερν ήταν άπαικτο!
Πάντως για 150-170 χιλιαρικα μια χαρα μου φαίνεται οχι όμως σαν βασικός φορ!!!!

desa είπε...

o χριστοδουλόπουλας είχε πολύ μέτρια χρονιά και χάλια διάθεση. όπως είπε και ο ίδιος έκλεισε ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ και το πιστεύω και εγώ αυτό. τι μπάλα να παίξει όταν υπήρχε αυτό το κλίμα εναντίον του που ο ίδιος δημιούργησε.

γιατί δεν παίρνουμε έναν παίχτη κάτω των 30? ποιοι θα είναι βασικοί δηλαδή στην επίθεση? θα δωθουν ευκαιρίες στον αθανασιάδη ή θα πάει και αυτή η χρονιά χαμένη?

DonMits είπε...

Για τον οικοδόμο θα τα πω σε νέα ανάρτηση.

Στάθη τον Μπακαγιόκο δεν τον πήραμε για βασικό φορ. Για τα φράγκα που δίνουμε μια χαρά είναι. Τον πήραμε περισσότερο επειδή έμεινε ελεύθερος και είναι φτηνός. Γενικά δεν διαφωνώ με την απόκτησή του.

desa τι να πω; Η ομάδα περνά δύσκολους καιρούς. Τα πενιχρά οικονομικά βάζουν κάποιες οροφές... Οροφή στα λεφτά που μπορείς να δώσεις, οροφή στους στόχους, στα πάντα. Οπότε είναι λογικό να μπορούμε να χτυπήσουμε και τους αντίστοιχους παίκτες. Κι εκεί οροφή έχουμε.