Τελευταία νέα

Το Blog κλείνει προσωρινά

2008-06-23

Στον ΠΑΟ ο Χριστοδουλόπουλος - υπέγραψε ο Μπακαγιόκο

Στον ΠΑΟ κατέληξε τελικά ο Χριστοδουλόπουλος.

Ο πλειστηριασμός ανέδειξε τελικά νικητή το βάζελο, αφού με κίνηση ματ του Βγενόπουλου η προσφορά του βάζελου έφτασε δυσθεώρατα ύψη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πάρει 2,2 εκ € μετρητά και 1,5 (κατά άλλους 1,8) εκ € χορηγία από εταιρεία του Βγενόπουλου για το πίσω μέρος της φανέλας.

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα πάρει 3,7 ή 4 εκ € για τον Χριστοδουλόπουλο.

Για τόσα λεφτά στο καλό να πάει. Αυτά τα λεφτά θα μας βοηθήσουν να κάνουμε κάποιες μεταγραφές της προκοπής, να έχουμε λεφτά για τα διάφορα πιστόλια που σκάνε δεξιά και αριστερά και για να υλοποιήσουμε το όνειρο δεκαετιών, να κάνουμε προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Μην ξεχνάμε ότι τα λεφτά αυτά αντιστοιχούν στο μπάτζετ μιας χρονιάς αυτού του ΠΑΟΚ!

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον οικοδόμο, κάτι για το οποίο ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος. Η αποχή του από τις δραστηριότητες του ΠΑΟΚ για να τον αφήσει να πάει στη Λίβερπουλ και κυρίως η φράση που φέρεται να είπε κατά την αποχή του, "στην οικοδομή επιστρέφω, στον ΠΑΟΚ όχι" ράγισαν το γυαλί στις σχέσεις παίκτη και κόσμου. Και του χάρισαν το προσωνύμιο του οικοδόμου.

Ο παίκτης μπορεί να επέστρεψε χάρη στο Βεζυρτζή, αλλά ο κόσμος δεν ξεχνάει και δεν τρώει κουτόχορτο. Και επιπλέον μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος δεν είδε τίποτα από τον παίκτη. Ο οικοδόμος δεν είχε την απόδοση που περιμέναμε, άσχετα αν ήταν ο μονόφθαλμος στους τυφλούς φέτος. Μπορεί να ήταν ο ποιοτικότερος παίκτης μας φέτος, αλλά δεν είχε καμιά διάθεση να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ και αυτό φαινόταν.

Έτσι λοιπόν καλύτερα για όλους που έγινε η πώληση στο βάζελο. Κι ο παίκτης ωφελείται κι ο ΠΑΟΚ.

Την αναταραχή που προκλήθηκε εγώ δεν την καταλαβαίνω. Θα την καταλάβαινα αν ο παίκτης είχε διάθεση να παίξει και να ματώσει για τον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν την είχε. Ούτε ήταν ΠΑΟΚτσής. Χώρια που πλέον δεν χωράν προσωπολατρίες γιατί απλά


Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!


Ξεκινάω και σχετική δημοσκόπηση ("Συμφωνείτε με την πώληση Χριστοδουλόπουλου") και απαντάω ο ίδιος ήδη θετικά.

Περιμένω τις δικές σας απόψεις.

Μέσα σ' όλα είχαμε και την υπογραφή συμβολαίου με το Μπακαγιόκο για ένα έτος τελικά. Εννοείται ότι ο παίκτης δεν προορίζεται για βασικός φορ. Και θεωρώ αυτονόητο ότι ο Αθανασιάδης θα έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι ενός παίκτη που έβαλε πολύ λίγα γκολ πέρσι στην ΑΕΛ.

Εν τω μεταξύ είχαμε και την αποδέσμευση του Ορφανού. Ο παίκτης δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε να πάρει και οδηγήθηκε στην έξοδο...

4 σχόλια:

OKyrios είπε...

Καλησπέρα Don
Όχι μόνο συμφωνώ με την πώληση Χριστοδουλόπουλου (μέχρι στιγμής και το σύνολο των ψηφισάντων) αλλά θεωρώ και ευτυχή συγκυρία το γεγονός ότι τον ήθελε πολύ ο γαύρος τη στιγμή που το φρέσκο χρήμα τού βάζελου επεδίωκε να δείξει στον Σωκράτη ότι τώρα παιρνουν αυτοί το πάνω χέρι.Υπό αυτές τις συνθήκες ίσως και να παίρνουμε περισσότερα χρήματα απο την πραγματική αξία του παίκτη, αυτό θα το ξέρουμε στο μέλλον.Εκείνο που διαφωνώ είναι με τις αποδοκιμασίες προς τον παίκτη και τις αντιδράσεις εν θερμώ.Άν γίνει συνετή χρήση των χρημάτων απο αυτή τη πώληση ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει σιγά σιγά να μπεί σε ανοδική τροχιά.

DonMits είπε...

Πάντα to the point ο Κυριος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άκουσα ότι πήραν τον Χριστοδουλόπουλο και οι δύο, ο Βάζελος και ο Γαύρος. Ο Βάζελος πήρε τον Χριστόδουλο και ο Γαύρος τον Πούλο...

Μπουχαχαχαχα...

DonMits είπε...

χαχαχαχαχαααα